Şimdi Ara

Kartuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kırtasiyeden Kartuş Dolduruyorum.Fakat Eve Gelince Kartuş Az Yazısı Çıkıyor Neden

• Yazıcın ne marka. Canon ise reset yapman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Yazıcın ne marka. Canon ise reset yapman lazım

Hp C4680
  • bende bugün doldurtuyorum kartuşu bakalım benim hp yazıcı ne diyecek takınca
  • Yokmu Cevap Vericek.Yazıcı 57 Tl Kartuş 55 Tl Orjinal Dolduramıyorm Yeni Alırm Daha İyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModexLife

Yokmu Cevap Vericek.Yazıcı 57 Tl Kartuş 55 Tl Orjinal Dolduramıyorm Yeni Alırm Daha İyi

Saçmalığa bak yazıcı 57tl,kartuşu 55tl
    Dediğiniz gibi bu durumda yeni yazıcı almak daha mantıklı
  • yazıcı ve kartus modelı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolummerkezi

yazıcı ve kartus modelı?

Hp Photosmart C4680 Hp Tri-colour 300
  • murekkep az uyarısı verır sıkıntı yok yazdırmaya devam edebılırsın
  • quote:

murekkep az uyarısı verır sıkıntı yok yazdırmaya devam edebılırsın

aynen hocam renkli az uyarısı veriyor fakat siyah hiç çıkarmıyo
  • benim eski yazicida oyleydi.orjinalin icindeki murekkep 1 kere bittiyse doldurduktan sonra bir daha dolu gozukmuyor.ama kartusta bi problem yok devam edebilirsin.
  • Yazıcı üreticileri esas parayı yazıcıdan değil murekkep den kazanıyorlar zaten. Ama böyle devam ederse ondan da para kazanamaya başlayacaklar çünkü çoğu kişi yavaş yavaş ucuz kartuş doldurma yöntemlerine başvuruyor.

Ben de Canon MX340 var. 185 TL almıştım şimdi satılmıyor dur yada fiyatı düşmüştür ki yeni modeli olan Mx360 182 TL şu an.

Cihazla beraber gelen kartuşların aynısı 50 TL Aslında yazıcı alırken paranın büyük kısmını kartuşlara veriyoruz. Aylar önce siyah kartuşu bitti ve bilgisayarcılar dolduramadığı için yeni kartuş bakındım siyah kartuş 50 TL.

Bende GG den Micron Bilişimin 57 TL den sattığı 80 defa dolum yapabilen siyah ve renkli dolum setini aldım.
  • kartusları cıkar murekkep gelen kısmını peceteye bastır dıkdortgen cızgı cıkarmıyorsa kartusu temızlemen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kartusları cıkar murekkep gelen kısmını peceteye bastır dıkdortgen cızgı cıkarmıyorsa kartusu temızlemen lazım

O dediğin kartuşun tıkalı olup olmadığını anlamak için dir. Arkadaşın sorunu ile alakası yok. Arkadaş yazıcı kartuş az uyarısı çıkarıyor diyor. O uyarının senin dediğin ile uzaktan yakından alakası yok. Chipli yazıcılar da yeni kartuş yerine bitmiş kartuşu doldurarak geri takarsan yazıcılar bu uyarıyı vermekte. Onu çözmenin yolu yazıcıya reset atmak. Ama her marka ve modelin resetleme şekli farklı.
  • Bende dün doldurttum ama yazıcı silik silik çıkarıyor yazıları bazende bembeyaz sayfa çıkarıyor bi türlü randıman alamadım.Kartuş ilk defa doldurulduğundan olabilir mi düzelir mi?
  • Kartuşun mürekkep akıtma yerlerini bir bezle sil ve şayet sorun devam ediyorsa büyük olasılıkla kartuş tıkalı olabilir arkadaşım. Tıkalı kartuşlarda böyle sorun oluyor.
  • quote:

Kartuşun mürekkep akıtma yerlerini bir bezle sil ve şayet sorun devam ediyorsa büyük olasılıkla kartuş tıkalı olabilir arkadaşım. Tıkalı kartuşlarda böyle sorun oluyor.

Bi deneyim bakalım,peki tıkalıysa açmanın yolu var mı yoksa yeni kartuşmu almak gerekiyor ?
  • Kartuş tıkanık giderici sıvılar var. Onlarla açılıyor tıkanıklık. Ben gg dan dolum seti almıştım içinden o sıvıda çıktı ama benim siyah renk kartuşunu doldururken o sıvıyı kullanmam gerekmedi. Siyah kartuş sorunsuz baskı yapıyor.

Renkli kartuşu ise henüz denemedim. Ancak 10 saat gibi bir süre kartuşu içinde tıkanıklık giderici sıvı olan bir kap için de tutmak gerekiyor. Yalnız dikkatli olmak lazım çünkü zamanla kartuş içindeki sünger bu sıvı yüzünden zarar görüyormuş.

Tıkanıklık giderici sıvının nasıl kullanılacağı o sıvı ile gelen kullanım kılavuzlarında yazıyor. Orada yazanlara göre işlem yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 25 Kasım 2011; 14:08:54 >
  • quote:

Kartuş tıkanık giderici sıvılar var. Onlarla açılıyor tıkanıklık. Ben gg dan dolum seti almıştım içinden o sıvıda çıktı ama benim siyah renk kartuşunu doldururken o sıvıyı kullanmam gerekmedi. Siyah kartuş sorunsuz baskı yapıyor.

Renkli kartuşu ise henüz denemedim. Ancak 10 saat gibi bir süre kartuşu içinde tıkanıklık giderici sıvı olan bir kap için de tutmak gerekiyor. Yalnız dikkatli olmak lazım çünkü zamanla kartuş içindeki sünger bu sıvı yüzünden zarar görüyormuş.

Tıkanıklık giderici sıvının nasıl kullanılacağı o sıvı ile gelen kullanım kılavuzlarında yazıyor. Orada yazanlara göre işlem yapmak lazım.

Açıklamarınız için teşekkür ederim.
    Dikkatli olmak lazım bakalım açılmazsa ya dolum seti alıcam yada yeni kartuş alıcaz 30-45tl arası değişiyor.Hp 301 fiyatı.

• benım dedıgım yere gelmıssınız:))
    Valla hp lere reset cok modele denedım yemıyo bu arkadsın ultrasonıc cleaner kullanan bı dolumcuda tıkalı kartusu acması gerekıyo dolum yaptırırken dıkkat edın bu ıslerı uzmanlarına yaptırın kırtasıyeler ne anlar dolumdan....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.