Şimdi Ara

Kartal Otomasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Otomasyon konusu birçok sektörü de ilgilendiren ve birçok ölçü ürününde kullandığı aletleri içermektedir. Bahsettiğimiz konularda ise bu tür konular birçok aleti içermektedir. Bunların yanı sıra ise Ölçü aleti konusunda ise birçok konuyu ele alabiliriz. Bu tür ürünler farklı sektörlerde kullanılan birçok konuyu da ilgilendirebilmektedir. Aynı zamanda ise Multimetre adı verilen ürünler ile beraber takometre gibi ürünlerde özellik ile otobüs şoförleri ve firmaları da dahil olmak üzere birçok kişiyi de ilgilendiren ürünler arasında yer almaktadır.

    Ölçüm ürünleri günümüzde birçok güvenlik ve düzenli işlerin kontrolü konusunda da önemli olan hususlar içersinde yer almaktadır. Aynı zamanda ise bahsettiğimiz konular ile beraber birçok yerde ihtiyaç duyulan ürünler ile beraber büyüteç konusu ve benzeri ürünlerde günümüzde birçok insanın kullandığı ve konuştuğu aletler arasında da yer almaktadır. Bahsettiğimiz konular ile beraber bahsettiğimiz ürünler hakkında daha fazla bilgi almak ve fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz bunun için sizlere bahsedeceğim web sitesini de ziyaret edebilirsiniz. Bunun için ise öncelik ile yapmanız gereken tek şey isehttp://www.kartalotomasyon.com.tr adresindeki web sitesini de ziyaret etmeniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum.







  • BU FİRMADAN BİŞİ ALMAYIN SAKIN ALDIĞINIZ ÜRÜNÜ GERİ ALMIYORLAR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DİYE BİR ŞEY YOK

    BİR ÜRÜN ALDIM VE O ÜRÜN CİHAZAIN DEĞİLMİŞ VE KUTUYU AÇMADAN GERİ İADE EDİCEKTİM ARADIĞIMDA DDEDİKLERİ ŞEY ŞU ÜRÜNÜ GERİ ALMIYORUZ DİYOR BU NASIL BİR ZİHNİYET
  • firmamızda böyle bir olay yaşanması mümkün değildir. kanuni iade şartları gereği kullanmadığınız ürünü 7 gün içinde şartsız koşulsuz iade edebilirsiniz. sitemizden dolma kalem zannedip kalem havya bile alan müşterimiz olmuştur :)) her zaman çözümden yanayızdır. herhangi bir şikayetinizi sitemizin iletişim formundan bize bildirirseniz memnuniyetinizi sağlamak konusunda tüm ekibimiz canla başla hizmet edecektir. bu son kısmı biraz abartı oldu ama herhangi bir yardım isteyen info@kartalotomasyon.com.tr adresinden bana ulaşabilir ve ben çözüme ulaştırırım.




  • Gebze'ye taşınma sürecinde yapmış olduğum alışverişte yaşadığım sıkıntıyı mesaj yoluyla ilettiğimde ilgilendiler. Sonrasında benzer bir sıkıntı yaşamadım. Yakın zamanda da internet yoluyla alışveriş yapmadım. İnşaallah daha iyi hizmet vermeye devam ederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyrgul -- 15 Haziran 2018; 7:30:11 >
  • Adamların iade almasını geçtim ürünü satmadıkları bile oluyor. Olumlu tek bir yorum olmamasına rağmen bugün N11 üzerinden osilaskop siparişi verdim (N11 de daha pahallıydı kendi sitelerine göre, güvenemedim N11 i seçtim iyi ki de öyle yapmışım) birkaç dk sonra ürün temin edilemiyor diye sipariş reddedildi. 10 dk sonra tekrar baktım ürün aynı fiyattan ve stok miktarından tekrar satışta. Merak ettiğim şey bunu niye yaptıkları ve ne kazanç edeceklerini düşündükleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.