Şimdi Ara

Karta para yükleyip taksitli alışveriş yapsak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 1000 tl limitli kredi kartım var. 3000 tl lik pc almak istiyorum. Karta 2000 tl yükleyip 6 taksitle alsam borç ekstre ye nasıl yansır? 3000 i 6 ya mı böler? Yoksa 2000 i direk ödeyip 1000 i mi 6 ya böler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 kullanılabilir limit varsa 2000 de yatırınca 3000 olarak işlemlerini yaparsın
  • Teşekkürler Peki taksitlendirme nasıl yapılır? Yani 3000/6 gibi mi? Asıl ekstreye nasıl yansıyacağını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaktuskafa10 -- 15 Aralık 2016; 23:01:34 >
  • Bende bilmiyorum ama merak ettim bu konunun sonucunu.
  • Bilen yada tecrübeli bir arkadaş bizi bir aydınlatsa cidden çok faydalı olur

• +2000 tl ekleyip bankanin sundugu taksitten taksitlendirme yapabilirsin.
  • Bende bunu merak ediyorum. 2000 yatırıp kartın limitini kendimize göre artırıp taksitli alışveriş yapınca ödediğimiz 2000 tl içinde mi tekrardan taksit taksit ödüyoruz noluyo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kartta hic borc olmadigini ve 1000tl limit oldugunu farz edelim, 2000tl siz yatirdiniz karta olan borcunuz +2000tl yani bankadan 2000tl alacaklisiniz, kartin kullanilabilir limiti 3000tl oldu, 6 taksitli bir alisveris yaptiginizda 500tl aylik taksit cikar, 1.ay 500tl taksit ciktiginda bankaya borcunuz +2000den +1500e duser, bir sonraki ay +1000, bir sonraki ay +500, bir sonraki ay 0, bor sonraki ay karta 500tl borclu olursunuz, odemezseniz gecikmeye girer faiz isler vs, sonraki a bi 500tl daha cikar onuda oder taksitleri bitiririrsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

kartta hic borc olmadigini ve 1000tl limit oldugunu farz edelim, 2000tl siz yatirdiniz karta olan borcunuz +2000tl yani bankadan 2000tl alacaklisiniz, kartin kullanilabilir limiti 3000tl oldu, 6 taksitli bir alisveris yaptiginizda 500tl aylik taksit cikar, 1.ay 500tl taksit ciktiginda bankaya borcunuz +2000den +1500e duser, bir sonraki ay +1000, bir sonraki ay +500, bir sonraki ay 0, bor sonraki ay karta 500tl borclu olursunuz, odemezseniz gecikmeye girer faiz isler vs, sonraki a bi 500tl daha cikar onuda oder taksitleri bitiririrsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. Bana kart başvuru formunu doldurtan kişiyi aradım sordum aynı sizin dediğiniz gibi söyledi. Ama 6 ay boyunca kartı kullanamazsın dedi. Sonunda belki kartının limitide artabilir dedi ama kesin değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaktuskafa10 -- 18 Aralık 2016; 13:31:51 >
  • kaktuskafa10 kullanıcısına yanıt
    6 ay boyunca kartı kullanamazsın doğru fakat şu şekilde düzeltmekte fayda var, limit sıfırlanacağı için kartı kullanamazsınız, fakat nakit para yatırıp yeniden tek çekim veya taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Tek çekim ile kampayalara katılırsınız
    Taksitli alışverişler ile borcunuzu vadeye yayarsınız (karta mevcut dönemde borcunuz yoksa, 1-2 ay sonra çıkıcak borcu 3-4 ay sonrasına erteleyebilirsiniz)

• AhmedKaymakcı kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.