Şimdi Ara

kart la araba alırken slip hangi aşamada çekilmeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işlem yapılır gün sonu alınır sonra senin para adamların hesabına geçer.

toplamda 10 taksit var. adamlar pos cihazına 2 taksit giriyorlar +8 i banka veriyor.

çekilen 50.000 TL tutar örnek veriyorum adamlara 2 aya bölünerek aktarılır.

bayiden alışveriş yaparsanız eger kamera kayıtları mevcuttur herhangi bir sıkıntı olmaz.

eger gerçekten böyle bir sıkıntı yaşarsanız ve bankaya ulaşırsanız para askıya alınır hesaplarına geçmez.

askıya düşen para banka itirazınızı kabul ederse tekrar size döner.

o kadar kolay değil bu işler asıl elden alınan nakit para sıkıntı belge yok bişey yok.

Orijinalden alıntı: MB-CLS

işlem yapılır gün sonu alınır sonra senin para adamların hesabına geçer.

toplamda 10 taksit var. adamlar pos cihazına 2 taksit giriyorlar +8 i banka veriyor.

bayiden alışveriş yaparsanız eger kamera kayıtları mevcuttur herhangi bir sıkıntı olmaz.

eger gerçekten böyle bir sıkıntı yaşarsanız ve bankaya ulaşırsanız para askıya alınır hesaplarına geçmez.

o kadar kolay değil bu işler asıl elden alınan nakit para sıkıntı belge yok bişey yok.

yetkisiz işlem itirazı mıdır yapcagım itiraz ? cunku yetkisiz işlem olamıyorum yetkisiz işlem sadece senin yapmadıgın işlemler oluyor.
    ve kanuni olarak şifreni girip okey verdiğin her işlemden sen sorumlusun diye ne hukumler var diye biliyorum.

ben bankayı arayıp araba aldım ama bana vermediler arabamı dersem biraz komik olmuyomu hem demezlermi bu bizle ilgili değil savcılıga dolandırılıcık ile ilgili şikayet verin derler normali bu sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

işlem yapılır gün sonu alınır sonra senin para adamların hesabına geçer.

yetkisiz işlem itirazı mıdır yapcagım itiraz ? cunku yetkisiz işlem olamıyorum yetkisiz işlem sadece senin yapmadıgın işlemler oluyor.
    ve kanuni olarak şifreni girip okey verdiğin her işlemden sen sorumlusun diye ne hukumler var diye biliyorum.

ben bankayı arayıp araba aldım ama bana vermediler arabamı dersem biraz komik olmuyomu hem demezlermi bu bizle ilgili değil savcılıga dolandırılıcık ile ilgili şikayet verin derler normali bu sanki.

iyi o zaman birisini kafanıza silahı dayasın çektirsin sonrada benka ben karışmıyorum desin. öyle birşey yok.

gün sonu alınmadıgı sürece para askıda kalır. o zaman işler daha basit.

tabiki savcılık el koyabilir kimse kimseden bir çırpıda o kadar parayı alamaz.

• oda doğru hocam haklısın silah dayarsa zorla alındı derim artık ne diyim :)
  • Valla 1 kere dogus otodan arac alacaktik kredi kartiyla ama alamadik :D Hemen havale yapalim dedik istemediler , kartı masaya koyduk cek surdan diye yine vermediler araci. Baskasina opsiyonluymus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    slip çekilen aynı dakikalarda miktarı aynı olan fiş bulunmayan
    kredi kartı işlemi gün sonu alınsa dahi iptal edilebilir.......

bana borcu vardı diyemez..borcu olan birinden kart çekerseniz bu kartı neden çektiğinize dair bir protokol yada borç senedi düzenlersiniz....

senetle borçlanmış kredi kartıyla borcunu ödemiş olur.

arkadaşımın başına gelen bir vaka

evin kapılarını değiştirecek .4500 lira kredi kartından şifre girerek ödemesini yapıyor ve çıkıyor firmadan.3gün 5 gün 10 gün haber yok kapılardan
    adam salladıkça sallıyor bizim arkadaşı.....arkadaş hemen bankayı arıyor böyle böyle ödeme yaptım ürünümü teslim etmiyolar diyor...
    banka firmayı arayıp size döneceğiz diyor ve 1gün sonra firmayla görüştüklerini kredi kartı işleminin iptali mümkün diyorlar...
    arkadaşımda tabi hemen iptal edelim diyor....
    ondan sonra o firma 1 hafta bizim arkadaşın kapısında süründü....
    meğerse ürünlerin yarısı hazırmış ..abi ne olur 2 gün sonra gelip montaj yapalım ödemeyi tekrar yaparsın.....diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 12 Nisan 2013; 2:38:33 >

• bi arkadas dedi notere gitceksin o sliple orada olacak ruhsatı alınca slip cekilecek usül budur dedi.kendisi taksici idi.

ama buradan bana cevap veren herkese teşekkür ediyorum.

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Kredi kartinizdan misal veriyorum 50.000 liralik otomobil satin aldiniz islemi yaptiktan sonra niye korkuyorsunuz ki hocam kredi kartinzin ekstresini adamin burnuna dayadigin zaman sana nasil itiraz edecek ben böyle bir islem yapmadim pos makinemden diye.

Cebinde araba alcak kart tasimaya korkmuyorusunda bayi parama cöker diyemi korkuyorsun

evet korkuyorum etraf dolandırıcılarla dolu.
    bir yöntemi yokmudur bunun ?

Hiç mi yok alan.net bi cevap bulamadım acıkcası.
    10.000 liralık alısveris yaptım ve adam belki dicek borcu vardı onu ödedi dicek.hadi bakalım napcaz ?
    sonucta kredi kartında posda okey verirken araba yazmıo orda tutar yazıor.tutara imza atıyosunuz.
    aldıgımız yer sadece araba satmıyor bş cok sey stan var yanında

Paranoyaya bağlama canımsın.senin kartından,onun posundan cekilen parayi neyle acıklayacak bankaya,maliyeye?adamdan sırıngayla kan alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.