teşekkürler cevap için. |
_____________________________ |
teşekkürler cevap için. |
_____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL !
|
Ya gerçekten ne kadar boş yorum. Maksat yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. 14-20.000 maaşla Bursa gibi bir şehirde ayakta kalmaya tutunmaya çalışıyorum Elbette maaş,para yetmiyor ve Kredi kartı Ek hesap kullandım. Tek ben.degil 40.000 maas alan Teknik servis personelinin dahi borcu var. Yemin ediyor kalam para 170₺ 40.000 maaştan... Yani bankalar daha katı olup maaşın 4 katından fazlasını vermeyecek. Banka ben 14.000 maaş alırken 1 yılda 7 kez limit yükseltip 300.000 kart +45.000 kmh yani ek hesap verdi. Sonuç Uygun şekilde kullanamadım battım.. Ben herkes kart ek hesap kullansın demiyorumki. Lüzumsuz gereksiz mesak yazmayın lütfen.. Yaptığım en büyük hata 1 kart=1 banka ile devam etmemek oldu. Kim kart verdiyse İs bank Yapı Kredi Deniz bank hepsini aldım istemez demedim!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Temmuz 2025; 16:3:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi iş icra takip noktasına gelince findex puanı düşüyor. Haliyle diğer bankalara ait ne varsa; Kredi kartı Ek hesap kapanacak ve para gelse dahi bloke olacak. Kanunen bloke anlık oluyor. Hesapta paranız varsa el konuluyor usulsüz kanunsuz şekilde ileri dönük yapıyorlar bunu. Avukat her ay yazı gönderiyor zaten bankalara. Hatta Papara Haydi (A101) En para dahil bloke koyuyor.. E-imza+Uyap-kep mail adresiniz varsa. Bloke kalıcı yada ileriye dönük olmaz diye itiraz edebilirsiniz.... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maaş bankam kredi kartı anında,ek hesabı 6 ay sonra kapattı. Ama çoğu kişinin maaş Bankası düzenli ödeseniz bile Kredi kartı ve ek hesabı kapatıyormus. Devlet bankaları hariç!? Vakıf, Ziraat,Halk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
denizbank için gene iş bankası hesabıma bloke talebi gitti, banka reddetti ancak önceki haciz talebinde olduğu gibi k.kartı ve nays hesabımı blokeledi. Hemen kep adresi üzerinden aynı gönderdiğim itiraz dilekçesini değiştirip gene gönderdim. Bakalım sonuç ne olacak |
|
Valla çok iyi oldu. Çünkü; Kendisi Erkekti. Kredi istemiş 1-2 banka ona vermemişlerdi. Benim garanti konusuna maaşım 14-16.000 1 yılda 7 kere limit yükseltip 300.000 kart+45.000 ek hesap verdiler deyince çıldırmıştı... Daha sonra bu icra konusunu açınca üşenmeden Her soru sorana ve benim mesajlarima Ukala ukala Kart harcamasaydın, borc yapmasaydın? Parayı nerede harcadın diye hesap sormaya kalktı. Hatta Kadıköy den birini tehtid etti direk Seni bulacağım göreceksin filan diye.... Tam çamur'du yani... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Temmuz 2025; 23:6:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Temmuz 2025; 23:27:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana musallat olmuştu baya. En sonunda aramızdan sonsuza kadar ayrıldı. Tatlı dille anlattım yok.. Ben cevap verdikçe o daha da kabalaştı..tuhaf bir tipti vesselam.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Temmuz 2025; 13:34:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|