Şimdi Ara

Kart Aidatlarını Geri Alabilirsiniz..Ben Geri Aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de pek inanmazdım şu mahkeme böyle karar verdi bu mahkeme böyle karar verdi deyip duruyordum.Bu gün bonus kredi kartına abimin direk parayı yatırdılar..Fazla birşey yapmadı belediyenin tüketici mahkemesine başvurdu sonuç olarak kazandı ve parası kredi kartına yattı.

• ziraat bankasında çalışan bi yakınım söyledi kart aidatları için geçerli mi bilmiyorum ama kredi çekerken alınan dosya masrafları için ödenen paralar aynı bu şekilde geri iadesini alanlar var ancak iadeden sonra banka da alan kişiye dava açıyormuş. Yani adamlar peşini bırakmıyor olayın.
  • Dilekçe verdim ancak görevli daha sonra posta pulu da getir dedi ancak götürmedim süreci etkiler mi bilmiyorum. Sonucu bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut12344

ziraat bankasında çalışan bi yakınım söyledi kart aidatları için geçerli mi bilmiyorum ama kredi çekerken alınan dosya masrafları için ödenen paralar aynı bu şekilde geri iadesini alanlar var ancak iadeden sonra banka da alan kişiye dava açıyormuş. Yani adamlar peşini bırakmıyor olayın.

Ziraat bankasından bir kaç yetkiliyle konuştum. Hiç bir zaman dosya masrafı adı altında ücret almadıklarını belirtti. Bu zamana kadar da ziraatten para alan olmadı dedi.
    Ayrıca burası da ticari bir kurum farkındasınız, eğer sizden bir şey alındıysa da tamamen hukuki dayanakları vardır isterseniz dilekçe verin dedi. Bende vazgeçtim

• bende 3 ay icinde 750 liralik alisveris sartiyla aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.