Bildirim
Kart Aidatlarını Geri Alabilirsiniz..Ben Geri Aldım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ziraat bankasında çalışan bi yakınım söyledi kart aidatları için geçerli mi bilmiyorum ama kredi çekerken alınan dosya masrafları için ödenen paralar aynı bu şekilde geri iadesini alanlar var ancak iadeden sonra banka da alan kişiye dava açıyormuş. Yani adamlar peşini bırakmıyor olayın. -
Dilekçe verdim ancak görevli daha sonra posta pulu da getir dedi ancak götürmedim süreci etkiler mi bilmiyorum. Sonucu bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: aykut12344
ziraat bankasında çalışan bi yakınım söyledi kart aidatları için geçerli mi bilmiyorum ama kredi çekerken alınan dosya masrafları için ödenen paralar aynı bu şekilde geri iadesini alanlar var ancak iadeden sonra banka da alan kişiye dava açıyormuş. Yani adamlar peşini bırakmıyor olayın.
Ziraat bankasından bir kaç yetkiliyle konuştum. Hiç bir zaman dosya masrafı adı altında ücret almadıklarını belirtti. Bu zamana kadar da ziraatten para alan olmadı dedi.
Ayrıca burası da ticari bir kurum farkındasınız, eğer sizden bir şey alındıysa da tamamen hukuki dayanakları vardır isterseniz dilekçe verin dedi. Bende vazgeçtim
-
bende 3 ay icinde 750 liralik alisveris sartiyla aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X