Şimdi Ara

Karşıyakalı Neden Banlandı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşıyakalı Arkadaşımın Nicin Banlandığını Merak Ettim Bizi Bi Aydınlatırsanız Sevinirim

• Benimde Uyarı Puanı 1 di sabah 4 Olmus 3 tane birden yiyecek ne yaptım acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

Benimde Uyarı Puanı 1 di sabah 4 Olmus 3 tane birden yiyecek ne yaptım acaba

http://forum.donanimhaber.com/uyarilar.asp

Hesabınız engellendi.

eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız şu adresteki forum yöneticisine mesaj atınız.

Ban Nedeni: Fake Üyelik ile KOXP dağıtımı

Hesabiniz sınırsız kapatılmıştır. Lütfen yönetime hesabinizin açilmasi konusunda PM atmayiniz.

Gn St Dk Sn

Geri git ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 24 Ocak 2008; 22:26:17 >

• Fake Üyelik ile KOXP dağıtımı
  • Haksız yere bi suçlama aldım.Savunmamı yolladım üst düzeylere. Cevaplarını sabırsızlıkla beklıyorum.

quote:

bı yanlıs anlasılma var galıba. Ben sımdı olayı basından sonuna kadar anlatıyım hak verıcegınızı umuyorum. Dun aksam modemde bı sorun vardı bende modeme rest attım ve wırelless sıfresını koymayı unuttum bugun ogleden sonra apartmandan bırı benım wırelless dan sıteye gırıp koxp yollamıs. Bununla benım yakından uzaktan hıc bı alakam yok fake + koxp yuzunden sınırsız uzaklastırma almısım.Bı daha dusunursenız sevınırm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizayİ -- 24 Ocak 2008; 22:34:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizayİ

Haksız yere bi suçlama aldım.Savunmamı yolladım üst düzeylere. Cevaplarını sabırsızlıkla beklıyorum.

quote:

bı yanlıs anlasılma var galıba. Ben sımdı olayı basından sonuna kadar anlatıyım hak verıcegınızı umuyorum. Dun aksam modemde bı sorun vardı bende modeme rest attım ve wırelless sıfresını koymayı unuttum bugun ogleden sonra apartmandan bırı benım wırelless dan sıteye gırıp koxp yollamıs. Bununla benım yakından uzaktan hıc bı alakam yok fake + koxp yuzunden sınırsız uzaklastırma almısım.Bı daha dusunursenız sevınırm.

Sizin apartmanda kimler Knight Online oynuyor ? Çek bir kenara konuş .

• yalnız ilginç olan birşey var . Şansına pass koymayı unutuyorsun onu geçtim komşun!! gelmiş Koxp vermiş .
  • ya benım salaklıgım gece wıreless sıfre koymadan yattım sabah da hıc aklıma gelmedı. Ama bı sorusturmadan dırek sınırsız atmaları cok sacma geldı bana.

quote:

yalnız ilginç olan birşey var . Şansına pass koymayı unutuyorsun onu geçtim komşun!! gelmiş Koxp vermiş

açık konuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizayİ -- 24 Ocak 2008; 22:43:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

yalnız ilginç olan birşey var . Şansına pass koymayı unutuyorsun onu geçtim komşun!! gelmiş Koxp vermiş .

Birde bişey söyleyeceğim .Dün sen kendi ellerinle koxp koydun siteye taratırmsıınız diye .Belki o yüzden yemişsindir .

Bir hatırlatma daha ; Hatta Alıntı yapmadım BAN yemeyesin diye seni uyarmıştım .

Sana demiyorum bu arada Eternal_Fox.

• taratmak için koydum kardeş bunda ne kotuluk olabılırlık tamam kotuluk oldu dıyelım adamları kandırmak ıstesem taratın dıye koymam boyle bısey oldugu ıcın sınırsız banlanması bence cok sacma uyarı puanım bıle yoktu.
  • quote:

taratmak için koydum kardeş bunda ne kotuluk olabılırlık tamam kotuluk oldu dıyelım adamları kandırmak ıstesem taratın dıye koymam boyle bısey oldugu ıcın sınırsız banlanması bence cok sacma uyarı puanım bıle yoktu.

Birisi tarattırmak için bile link koysa bile kimse yazılara önem vermez .Direk indirirler .Bu forumda çok bebe var.

Bir arkadaşa P.M aracılığı ile yolalsaydın belki bunlar başına gelmezdi .
  • Yinede haksız yere uzaklastırıldıgımı dusunerek. Admınlerın cevabını beklıycez ne yapalım.
  • Söylediklerine inanmamak için birçok sebebimiz var ne yazık ki. Yazım şekillerine kadar aynı 2 üyelik, IP aynı çıkmasa bile anlaşılıyor rahatlıkla.
  • quote:

Yinede haksız yere uzaklastırıldıgımı dusunerek. Admınlerın cevabını beklıycez ne yapalım.

haksız olsaydı düşünmezdin kendinden bile emin deilsin
  • yazıdanda nasıl tanıdınız hıc anlamadım sankı kagıda yazıyoruzda ordan anlıyorusunuz.
  • Küfür Olur Şu Olur Bu Olur Tamamda

Fake Üyelikle Koxp Dağıtımıda Biyere Kadar Hani..
  • Merak etme, 2 gündür bu işi yapan kişiler değiliz. Kaç senedir hergün bunlarla karşılaşıyoruz. O yüzden daha fazla oyun oynamaya gerek yok.
  • Ben kendimi biliyorum ya gerisi yalan kendinize iyi bakın.
  • CoK Saçma Bulmuşlardır Senin Bu Msj Ina Emin Ol.Elektrikler Gitti Ödevimi Yapamadım Gibi.Pffs
  • quote:

Ben kendimi biliyorum ya gerisi yalan kendinize iyi bakın.

Bak Sende Söledin Sen Kendini Bildikten Sonra Problem Yok

Nasıl Bildiğinde Önemli Tabi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.