Bildirim
karşıyakadan urlaya nasıl gidebilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Otobüsle. -
vapurla geç konağa, atla otobüse (yani orda urla ya giden otobüs vardır heralde)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
vapurla geç konağa, atla otobüse (yani orda urla ya giden otobüs vardır heralde)
hocam sabah 9 - 9:30 gibi orada olmam lazım haftasonu, erken saatlerde gidebilirim değil mi bir de tahminen ne kadar sürer acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: esraayan
quote:
hocam sabah 9 - 9:30 gibi orada olmam lazım haftasonu, erken saatlerde gidebilirim değil mi bir de tahminen ne kadar sürer acaba
hiç bilmiyorum toplu taşıma ile hiç gitmedim o yolu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: esraayan
quote:
hocam sabah 9 - 9:30 gibi orada olmam lazım haftasonu, erken saatlerde gidebilirim değil mi bir de tahminen ne kadar sürer acaba
hiç bilmiyorum toplu taşıma ile hiç gitmedim o yolu.
tamam hocam çok teşekkürler.. -
Vapurla karşıya geç , ordan fahrettinaltay otobüsüne bindikten sonra otobüs aktarma yerinde iniyorsun ordan urla dolmuşuna biniyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Ploutos001
Vapurla karşıya geç , ordan fahrettinaltay otobüsüne bindikten sonra otobüs aktarma yerinde iniyorsun ordan urla dolmuşuna biniyorsun
sağol hocam.. acaba kaç saat sürer bilgin var mı -
Karşıyaka'dan Konağa vapurla mı gelirsin otobüsle mi sana kalmış.Ordan Üçkuyular'a ordan da 725'e biniyorsun. -
1 buçuk 2 saati bulabilir urlaya varman , urla dolmuşları genelde saat başı olur aklında bulunsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X