Şimdi Ara

Karşınızda HTC ONE M9 ve Antutu sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine aynı kasa malzemesi ve işçiliği ile karşımıza çıkan M9 beklenenleri verebilecek mi Galaxy S6 ve S6 EDGE karşısında neler yapacak önümüzdeki günlerde göreceğiz şimdi cihazın özelliklerine ve Antutudan aldığı sonuçlara bakalım;
    http://antututesti.blogspot.com.tr/2015/03/bir-dev-daha-sahalara-ckyor-ve-karsnzda.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıfırbuçuk -- 2 Mart 2015; 18:10:02 >

• HTC her türlü Samsung'u ezer geçer.
  • S6 70k alıyordu, gpu olarak quallcomm daha iyi olsada cpu tarafında samsung fark atıyor...
    Kaynak kodunu paylaşmadığı sürece exynos işlemciler benim için ölü yatırım orası ayrı konu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

S6 70k alıyordu, gpu olarak quallcomm daha iyi olsada cpu tarafında samsung fark atıyor...
    Kaynak kodunu paylaşmadığı sürece exynos işlemciler benim için ölü yatırım orası ayrı konu...

Gpu note 4 deki mali 760 a göre geliştirilmiş. Aynı mali 760 değil performansı. Adreno 430 u geçtiği testler mevcut

http://www.gsmarena.com/samsung_mwc_2015-review-1217p5.php

• Mali lerin optimizasyonu daha iyi oluyor arm çıkışlı olduğundan, oyunlarda daha yüksek fps alabiliyorlar, ben gücünü kastetmiştim adreno cephesinin :/
    Ayrıca hocam şöyle birşey de var kendi işlemcisinin arkasında duracak mı samsung güncelleme olarak... En önemlisi bu bence, s3 olayına dönmesin yine...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.