Şimdi Ara

Karşılıksız sevgi ne kadar kötüymüş be.(kızdan mesaj geldi, ne cevap vereyim?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
3
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

" geriye dönüp yazdığım 20 tane şiire bakıyorum nerede hata yaptım " Hatayı uzun uzun sevgini belli eden şiir türevileriyle yapmışsın hocam geçmiş olsun, geri dönüşü yok maalesef. Bende çok yaptım bu hatayı her defasında yapmayacağım dediğim halde. Ama artık bambaşka bir dünyaları olduğunu anladım kızların...

o konuda pişman değilim, yine olsa yine yazarım, yüzündeki gülümseme gözlerindeki parıltı için yazıyordum, çünkü yetiyordu o bana, sadece şiirlerde anlattığım kıza bakıyorum bir de şimdiki halimize bakıyorum neler olduğunu anlayamıyorum. çünkü durum sizin sandığınız gibi kızın ilgiden sıkılması falan değil, bana kalırsa kızın tam tersi beni değil de ilgimi sevmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

yaş daha 17 hocam, ama hayatta karşılaştığım insanlar sağolsun 60 yaşında gibi hissediyorum, keşke gece kulübüne gidecek durumum olsa ben de durmam bir an dediğiniz gibi hayat dışarıda aslında, takip edeceğim bir hayatı yok zaten benimkinin, iyiki de yok belki daha da sinir olurdum.

dediğin gibi ben çok sinir oluyorum çünkü kız her gece farklı kuluplerde foursquare sağolsun.Bıraktım ama takibi artık.Bu açıdan daha şanslısın bence.Yaş farkımız bayağı var 3-4 yıl sonra hayata daha farklı bakacaksın emin ol şimdi ağır gelir sana bu olaylar ilerde takmamayı öğrenirsin sende başkalarını takmazsın çünkü değer verdikçe yalnız kalırsın bunu yaz bir kenara derim ne kadar uygulayamasamda.Hayat dışarıda farklı arkadaşlıklar edin sporunu yap yabancı dil öğren internetten kızlarla konuş çok daha zevkli gelir böyle şeyler

• quote:

quote:

" geriye dönüp yazdığım 20 tane şiire bakıyorum nerede hata yaptım " Hatayı uzun uzun sevgini belli eden şiir türevileriyle yapmışsın hocam geçmiş olsun, geri dönüşü yok maalesef. Bende çok yaptım bu hatayı her defasında yapmayacağım dediğim halde. Ama artık bambaşka bir dünyaları olduğunu anladım kızların...

o konuda pişman değilim, yine olsa yine yazarım, yüzündeki gülümseme gözlerindeki parıltı için yazıyordum, çünkü yetiyordu o bana, sadece şiirlerde anlattığım kıza bakıyorum bir de şimdiki halimize bakıyorum neler olduğunu anlayamıyorum. çünkü durum sizin sandığınız gibi kızın ilgiden sıkılması falan değil, bana kalırsa kızın tam tersi beni değil de ilgimi sevmesi.

Bende geceleri sayfalarca mesaj yazardim, veya kendi elimle yazardim bulusunca verirdim agladigi bile olurdu hocam cok ciddiyim, hala o mesajlar kayitli bende. Ama ne oluyor sonra, sinsi sinsi ayrilik giriyor araya ne oldugunu anlamiyorsun. Ugruna butun fedakarliklari yapabilecegin insan senin butun hayallerini, duygularini yikip gidiyor. Geride biraktiklarini umursamadan... Sanki bir zamanlar bir suru söz veren kendisi degilmis gibi... Dusununce garip geliyor, dusundukce boguluyorsun cozemiyorsun problemi, neden bir insan onu gercekten seven, kollayan bir insani birakir ki ? Sevgi fazla geliyor kizlara hocam. En son dedim ki ona, sen bana degil, benim cumlelerime asik olmussun. Ha bu cumle agir baya bir agir cumle onunda icine dert oldu ama durum boyleydi zaten sonra olan oldu, bitti... Ara ara aklima geliyor ama cok garip bir his yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes kendi hayatini yasar evlenmiyeceksen umursama git bir bara kizlarla takilip resim cekilin catlasin patlasin.

• @PLAYEREG umarım dediğiniz gibi takmamayı öğrenebilirim hocam, tek ihtiyacım o.

@Just4ForMe sizin durum gibi işte benimki de, sanki bana değilde sözlerime aşık olmuş gibi, zaten düşünüp de anlam veremiyoruz ya hani bu tür durumlara işte o çok acımasız bir his, sorularla başbaşa kalmak çok kötü,neyse benim vicdanım rahat 1 buçuk ay gibi kısa bir süre de olsa ne üzdüm kendisini ne de yerden yere vurdum, ben gururumu onun için çok ayaklar altına aldım bakalım kendisi aynı büyüklüğü gösterip benimle iletişime geçecek mi, böyle umursamadığını gördükçe ona değil de kendi aptallığıma kızıyorum.
  • aşk yok belli ki dostum ortada aşk olsa böyle olmazdı.Açıkçası senin yerinde olsam bu saatten sonra hala iletişim beklemem 10 gün tek cümle olmadan geçmiş bir süre az bir süre değil
  • quote:

@PLAYEREG umarım dediğiniz gibi takmamayı öğrenebilirim hocam, tek ihtiyacım o.

@Just4ForMe sizin durum gibi işte benimki de, sanki bana değilde sözlerime aşık olmuş gibi, zaten düşünüp de anlam veremiyoruz ya hani bu tür durumlara işte o çok acımasız bir his, sorularla başbaşa kalmak çok kötü,neyse benim vicdanım rahat 1 buçuk ay gibi kısa bir süre de olsa ne üzdüm kendisini ne de yerden yere vurdum, ben gururumu onun için çok ayaklar altına aldım bakalım kendisi aynı büyüklüğü gösterip benimle iletişime geçecek mi, böyle umursamadığını gördükçe ona değil de kendi aptallığıma kızıyorum.

Evet aynen oyle vicdanen rahatim, eksikligimi hisseder mi bilmiyorum bundan sonrasi onun hayati ama dedigin gibi belki dusunme yetenekleri calisirda kendi acimasizliklarini anlayip biraz olsun aci cekelerler. Ama soyle bir sey var gelip benden ozur dilese yine kabul ederim onu neden bilmiyorum eskisi gibi olur muyum ben hayir bundan sonra asla...

• @PLAYEREG aşk olmadığını en başından beri biliyordum, hemen aşık olmasını beklemiyordum zaten zamana bırakmıştım ama biraz da olsun sevdiğini düşünmüştüm, dediğim gibi en son 4 şubatta konuştuk, bundan sonra ne görürsem selam veririm ne de mesaj atarım benim için bitti zaten bu saatten sonra, ha olurda kendisi yüzyüze görüşmek isterse derdimi anlamak isterse o son şansı veririm kendisine ama şu an için yapacak gibi durmuyor, benden haber bekliyorsa zaten daha çok bekler.

@Just4ForMe biz de karar verip ayrılmış değiliz mesela ama ben şu an kafamda bitirmiş olsam da yüreğimde bitiremiyorum işte, karşıma geçip gözümün içine baksa yine aynı hataları yapacağımı adım gibi biliyorum.
  • quote:

@PLAYEREG aşk olmadığını en başından beri biliyordum, hemen aşık olmasını beklemiyordum zaten zamana bırakmıştım ama biraz da olsun sevdiğini düşünmüştüm, dediğim gibi en son 4 şubatta konuştuk, bundan sonra ne görürsem selam veririm ne de mesaj atarım benim için bitti zaten bu saatten sonra, ha olurda kendisi yüzyüze görüşmek isterse derdimi anlamak isterse o son şansı veririm kendisine ama şu an için yapacak gibi durmuyor, benden haber bekliyorsa zaten daha çok bekler.

@Just4ForMe biz de karar verip ayrılmış değiliz mesela ama ben şu an kafamda bitirmiş olsam da yüreğimde bitiremiyorum işte, karşıma geçip gözümün içine baksa yine aynı hataları yapacağımı adım gibi biliyorum.

Allah gonlumuze gore birini verir hocam bunlar tecrube oluyor, aci bir tecrube ama, bundan sonra ki iliskilerde daha saglikli kararlar verebilmemizi saglar. Duygularda köreliyor ama olmasi gereken de bu sanirim en azindan bu zamanda, kimseye acimamak lazim. Kurunun yaninda yaşta gidiyor bu sayede ama yapacak bir sey kalmiyor ki, boyle olmak zorundan bundan sonra bakalim nasil olacak.

• quote:

quote:

@PLAYEREG aşk olmadığını en başından beri biliyordum, hemen aşık olmasını beklemiyordum zaten zamana bırakmıştım ama biraz da olsun sevdiğini düşünmüştüm, dediğim gibi en son 4 şubatta konuştuk, bundan sonra ne görürsem selam veririm ne de mesaj atarım benim için bitti zaten bu saatten sonra, ha olurda kendisi yüzyüze görüşmek isterse derdimi anlamak isterse o son şansı veririm kendisine ama şu an için yapacak gibi durmuyor, benden haber bekliyorsa zaten daha çok bekler.

Allah gonlumuze gore birini verir hocam bunlar tecrube oluyor, aci bir tecrube ama, bundan sonra ki iliskilerde daha saglikli kararlar verebilmemizi saglar. Duygularda köreliyor ama olmasi gereken de bu sanirim en azindan bu zamanda, kimseye acimamak lazim. Kurunun yaninda yaşta gidiyor bu sayede ama yapacak bir sey kalmiyor ki, boyle olmak zorundan bundan sonra bakalim nasil olacak.

inşallah gönlümüze göre birini bulabiliriz ama ben daha sağlıklı karar verebileceğimi düşünmüyorum niyeyse tam aksi olacakmış gibi geliyor.

• quote:

değmez hocam değmez, insan bilemiyor işte, sağolun eksik olmayın, forum da olmasa dert anlatacak kimsemiz yok.

dostlar bu arada kıza bugün mesaj yollamayı düşünüyorum şöyle demeye niyetliydim, "sevgililer günün kutlu olsun, umarım önümüzdekini sevgili olarak kutlamak nasip olur." deyip tavrımı belli etmek istiyordum aslında ama anladım ki bu saatten sonra uğraşmaya değmez gibi, çünkü bir şekilde aramız düzelse yine aynı sorunlar olacak gibi, kız ilişkiye hazır görünmüyor fedakarlık yapacak yapıda değil ne yazık ki.

Bi gelisme varmi ? Kendini ona muhtacmis gibi gosterme cek resti gitsin unutursun zamanla,boylelerine yuz verilmez

• quote:

quote:

quote:

inşallah gönlümüze göre birini bulabiliriz ama ben daha sağlıklı karar verebileceğimi düşünmüyorum niyeyse tam aksi olacakmış gibi geliyor.

Karamsarliga kapilmayin hocam ne olacagi hic belli olmaz tam umudun tukendigi anda oyle biri cikar ki karsina neye ugradigini sasirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

değmez hocam değmez, insan bilemiyor işte, sağolun eksik olmayın, forum da olmasa dert anlatacak kimsemiz yok.

dostlar bu arada kıza bugün mesaj yollamayı düşünüyorum şöyle demeye niyetliydim, "sevgililer günün kutlu olsun, umarım önümüzdekini sevgili olarak kutlamak nasip olur." deyip tavrımı belli etmek istiyordum aslında ama anladım ki bu saatten sonra uğraşmaya değmez gibi, çünkü bir şekilde aramız düzelse yine aynı sorunlar olacak gibi, kız ilişkiye hazır görünmüyor fedakarlık yapacak yapıda değil ne yazık ki.

Bi gelisme varmi ? Kendini ona muhtacmis gibi gosterme cek resti gitsin unutursun zamanla,boylelerine yuz verilmez

gelişme yok işte hocam, 10 gündür ses seda yok, belki onun da kendine göre sebepleri vardır ama bilemiyorum, kullanılmış gibi hissetmekten sıkıldım, resti de çektim zaten konuşmuyorum işte, konuşmamı ona ulaşmaya çalışmamı da beklemesin boşuna.

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    inşallah dediğiniz gibi olur.
  • quote:

inşallah dediğiniz gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

eski konunu okumadım ve bu konudaki diğer mesajları okumadım.

Aynı şeyi bende yaşadım hatta 8 yıl boyunca peşinden koştum bir ileri bir geri , ayrıldık barıştık yakınlaştık uzaklaştık... Aradan 8 yıl geçti hala durum aynı 1 kuyruk sallamasına tav oluyorum. Artık olmam demekle olmuyor yine aynı durumda buluyorum kendimi.

Birinin peşinden koş , ama 1 kere koş. 2 yi koştuğunda bu senin ezikliğini gösteriyor (inan bana dostum koşa koşa öğrendim bunu) en azından sen öyle düşünmesen bile karşı böyle düşünüyor.

Hani bir laf varya bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye. Bu sonuna kadar doğru bir laf. Dayanamıyorum , kendimi tutamıyorum deme çünkü yakınlaştıkça daha fazla acı çekeceksin. Her sefer ayrı bir tuzak olacak.

Bir süre sonra hoşlandığını düşünürken karşısı senden kaçtığı için aşık olacaksın, sonra aşık olduğunu düşünürken onu elde edemediğin için takıntı yapacaksın. Takıntının farkına geç varacaksın ve vardığında bird dönüp bakacaksınki sen hayatını yaşamamışsın yıllarca işkence yapmışsın kendine. Bir gerizekalının egosu tatmin olmuş sen bu takıntı peşinde koşarak yeni insanlar tanımaktan ya da hayatını yaşamaktan geri kalmışsın.

4-5 kere kestirip attım bu artık böyle olmaz diye , üniversite de alakamı kestim 1 yıl sonra geri başladık, üniversite bitti alakamı kestim sonra geri başladım, aradan 2 yıl geçti alakamı kestim geri başladım , askere gittim alakamı kestim dönünce tekrar başladım.... Şu an ise en son görüşmemizin üstünden 2 ay geçti ne doğum günümü kutladı ne de arayıp sordu.

Keşke diyorum onu hiç tanımasaydım. Hatta onun olduğu şehirde bile olmasaydım tamamen farklı yolda bir hayatım olsa eminim en kötü şartlarda bile bu pişmanlıktan daha kabul edilebilir olurdu.

Ben bunları yaşadım dostum 8 yıl boyunca kendime işkence ettim. Sende benim gibi olmak istemiyorsan tamamen sil onu kafandan iş takıntıya dönüşürse pişman olursun

Hocam bu mesajı geçen gece nasıl görmemişim şaşırdım gerçekten, arada kaynamış demekki, şimdi konuya göz atınca gördüm ve harfi harfine okudum yazdıklarınızı.
    sizin durumunuz da gerçekten zor,8 yıl nerede benim dandik 1 buçuk ayım nerede, 8 yıl hiç azımsanacak bir süre değil hatta düşünmesi bile ürküttü beni ne yalan söylim,ama sizi de anlayabiliyorum herhalde yerinizde ben olsam ben de aynısını yapardım ama ben bu kez kararlıyım dediğiniz gibi çok koştum ben peşinden ama ben koştukça o kaçıyor, ezik durumuna düşecek değilim artık, dönerse kapım hala açık ama benden adım beklemesin bu defa, aynı tuzağa 2 defa düşmem ben, hanımefendi facebooklarda yer bildirimi yapmaya da başladı aklınca beni kıskandıracak, bilmiyor ki zerre umrumda değil. çünkü biliyorum isterse yanında 100 tane erkek olsun 1 tanesi onu benim sevdiğim kadar sevemez, mutlu edemez.

bana soracak olursanız siz de kovalamyı bırakın kendiniz diyorsunuz 2 ay geçti diye, 2 ay sizi aklına getirmeyen birine bence boşuna vakit harcamayın üzmeyin kendinizi, ben 2 günün hesabını yapıp üzülüyorum size de yazık bence hayatınıza bakın, gerçi söylemesi yapmaktan daha kolay onu da tahmin edebiliyorum.

• Selamlar...Sevgiler...Saygılar...

Dostlar kız az önce mesaj attı; " Kaç gün daha susmayı planlıyorsun?" demiş, sizce nasıl bir yol izlesem? kesip atsam mı yoksa cevap olarak "müsait bir zaman da yüzyüze konuşalım" tarzı bir şeyler mi desem? açık konuşmak gerekirse ilişkiyi kestirip atma taraftarı değilim onu da dinlemek istiyorum aslında. ne olursunuz yardım edin, düzgün düşünemiyorum sizlerle istişare etmek istiyorum.
  • beyler gözünüzü seveyim bu konu çok önemli benim için, 5 dknızı almaz okuyup cevap vermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Uzun sayilir okurum brazdan

İmzanız
  • quote:

Selamlar...Sevgiler...Saygılar...

Dostlar kız az önce mesaj attı; " Kaç gün daha susmayı planlıyorsun?" demiş, sizce nasıl bir yol izlesem? kesip atsam mı yoksa cevap olarak "müsait bir zaman da yüzyüze konuşalım" tarzı bir şeyler mi desem? açık konuşmak gerekirse ilişkiyi kestirip atma taraftarı değilim onu da dinlemek istiyorum aslında. ne olursunuz yardım edin, düzgün düşünemiyorum sizlerle istişare etmek istiyorum.

sakın mesaj atarak derdini anlatmaya çalışma yüz yüze konuşmalıyız de buluşunca içindekileri dök sonra vereceği tepkiye göre belirle yolunu son ilişkimi ruhsuzluk yüzünden bitirmek zorunda kaldım(ruhsuz olan bendim) eğer kız gerçekten ruhsuz biri ise ayrıldıktan sonra çok takmaz hocam onu söyliyeyim boşuna moralini bozma o yüzden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.