Şimdi Ara

Karşı Cins Bu Kadar Çabuk Unutuyor da Niçin Bizler Erkekler Çabucak Unutamıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanın çevrem de acayip derece de örnekleri var.
    Ve gözlemlediğim kadarıyla bu genelleme doğru.Acaba kadınların genin de mi var bu?
    İlişki bittikten sonra nasıl çabucak unutuyorlar,nasıl aklından hemen çıkarıyorlar anlamıyorum

Anlayabilen var mı?

• hiç sevgilim olmadı ama çevremdeki kızlara bakınca şaşıp kalıyorum genelde kez oluyorlar bu tipler ama istisnalarıda var bolca

The First Avenger
  • kızların herzaman 2.bir planı vardır.
    bizim gibi salak değillerde ondan
  • Biz erkekler her şeyi olduğu gibi yaşıyoruz, sevdiğimizi, unutamadığımızı daha çok dile getiriyoruz, çok ince ayrıntılı düşünmüyoruz; ancak kızlar bizden farklı olarak ayrılınca umursamaz tavırlar içine giriyorlar çünkü bizden daha planlı ve akıllılar maalesef Bir kızın yeni bir erkek arkadaş yapması bir erkeğin ilişkiyi atlatıp kızı unutmasından daha kısa sürede gerçekleşir İşte bu yüzden bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskici34 -- 21 Şubat 2013; 20:44:16 >

Geleceği yaşatmak için bugüne sahip çık!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun yıllar bir kızla birlikte olup ayrılınca ben hemen toparlayan hiç erkek görmedim.Ama kızlara bi bakıyorsun gülücükler,hep bi salakça mutluluk ifadeleri.Hani derler ya ruhun o.... olması bedenin olmasından daha kötüdür diye hakikaten öyle.Lan bu kadar çabuk unutulur mu bir insan.Gidip konuşsan yüzüm gülüyor diye içimi de mi öyle zannettin lafları hep.Alayının köküne ..
  • Bir kizin unutmasindaki en buyuk etmen sinsi bir kiz arkadastir. Her kizin etrafinda boyle bir yilan kiz bulunur. Yalnizdir, feministtir, herkese akil verir, ayrilik sonrasinda da ''Bosver kendisi kaybetti'' diyerek teselli eder. Alisverise cikarlar.

Erkekler dibe vurmaktan keyif alir. Rakilar, mezeler, biralar bitmek bilmeyen anilar vsvs.

Ben hic gormedim ayrilik sonrasi kizlarin, raki,meze, muslum gurses, zeki muren yaptigini. Ya icine atarlar ya da mutlaka bir planlari vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir kizin unutmasindaki en buyuk etmen sinsi bir kiz arkadastir. Her kizin etrafinda boyle bir yilan kiz bulunur. Yalnizdir, feministtir, herkese akil verir, ayrilik sonrasinda da ''Bosver kendisi kaybetti'' diyerek teselli eder. Alisverise cikarlar.

Erkekler dibe vurmaktan keyif alir. Rakilar, mezeler, biralar bitmek bilmeyen anilar vsvs.

Ben hic gormedim ayrilik sonrasi kizlarin, raki,meze, muslum gurses, zeki muren yaptigini. Ya icine atarlar ya da mutlaka bir planlari vardir.

Aynen oyle ama mesajin son kismi hatali.

Karı milleti bi dali tutmadan otekini birakmiyor ve bahsettigin kiz arkadas uzatiyor.genelde ikinci dali. Uzatmasa bile kiskancligindan fitne tohumlari ekiyor kizin aklina.

Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir.
  • Neden böyle oluyor biliyormusun hangi kız olursa olsun etrafında dolu erkek oluyor en kötü 3-4 teklif alıyor günde ve bi sevgilisinden ayrıldımı onu teselli edecek çok kişi oluyor ama biz ayrlınca yapayalnız kalıyoruz götüboklu bi kızı kendimize bağlamak için aylarımızı veriyoruz ve hemen sahiplenip namusumuz haline getiriyoruz çünkü korkuyoruz o giderse başka birini bulamamaktan korkuyoruz.

Avrupadaki insanlar o konuda daha bireyseller çünkü kız çok ve çoğuda kesinlikle havalı değil en kral üniverstesinde okuyan yada doktor olan bi kız orda normal bi işçiyle evlenebilir ama bizde öyle değil herşeye belli kriterler konulmuş.
  • Çevresindeki insanların etkisi, gerçekten sevmemiş olması, başka birinin olması vs bunlar olabilir. Diğer bir nokta da var ki kızlar genelleme olmasada bir çoğu duygularını çok iyi gizleyebilirler bu sebeple içleri kan ağlasa bile renk vermemeyi başarabilirler.

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Çevresindeki insanların etkisi, gerçekten sevmemiş olması, başka birinin olması vs bunlar olabilir. Diğer bir nokta da var ki kızlar genelleme olmasada bir çoğu duygularını çok iyi gizleyebilirler bu sebeple içleri kan ağlasa bile renk vermemeyi başarabilirler.

Aynen öyle dostum çok haklısını renk vermiyolar gizliyolar içi kan ağlasada başıma geldi biliyorum ayrıca bu kız milletini bu halle biz getirdik ayrıldıktan sonra ağlamalar yalvarmalar dön bana tekrar perişan etmeler kızların bi tarafları oynuyor vede ben hiç sanmıyorum unutuklarını unutamıyolar kolay kolay aslında ama unutamadıklarını hiç çaktırmıyolar kısacası şöyle özetliyebiliriz unutmuyolar ama unutmadıklarını hiç belli etmiyolar olay bu biz derbedar oluyoruz aslında bizde belli etmesek bu kız milleti akılanırda işte mallesef olmuyor kolay kolay...

• Bunu kız erkek diye ayırma. Benim çevremde çok kız-erkek arkadaş oldu ve bazıları duyguları bastırdı dışarı yansıtmadı , bazılarıda yansıttı. (Bunun içinde kızlarda var.) Bende fazla belli etmem kişilik meselesi.

Ekleme: Kadın erkek fark etmez duygularını yenemeyen kişi belirli bir noktadan sonra daha ileri gidemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 21 Şubat 2013; 23:02:48 >

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Uzun yıllar bir kızla birlikte olup ayrılınca ben hemen toparlayan hiç erkek görmedim.Ama kızlara bi bakıyorsun gülücükler,hep bi salakça mutluluk ifadeleri.Hani derler ya ruhun o.... olması bedenin olmasından daha kötüdür diye hakikaten öyle.Lan bu kadar çabuk unutulur mu bir insan.Gidip konuşsan yüzüm gülüyor diye içimi de mi öyle zannettin lafları hep.Alayının köküne ..

Ağır ama doğru bi tespit.
    Tel:Nokia 3310 - GSM 900-1800/GPRS/84X84 Grayscale LCD/Vibration/Monotone/Calculator/Calender PC:Celeron 300 MMX / 32MB Synchronous Dynamic RAM/1048576KB Quantum HDD/1MB Onboard Intel Super VGA 24Bit Colour/14" Vestel Crt 220v60hz Plug & Play Energy Star (R)/Connexant 14400 Full Dublex Modem with Audio in-out jacks
  • Çünkü senin etrafında birilerinin koşması için gereken fındık kadar şeyin mevcut değil. Onlarda mevcut olduğundan boşluğu başkalarıyla dolduruyolar hemen unutuluyorsun.

''Elde eden'' kiz veya erkek, karsisindakini etkileyebilmek icin cok cabalamis ve imkanlari, ozellikleri karsisindakinden daha dusuk oldugu icin baglanmistir ona karsi.

Kabullenen ise, maymun istahli ve egoist dedigimiz tipten. Her ne kadar sevse de aslinda hep icten ice ''Ben daha iyisini hak ediyorum'' diye dusunur.

İliski bir sure sonra patlak verir kavgalar baslar. Ve ayrilik sonrasi en cok uzulen ''elde eden'' olmustur. Türkiye'de genelde ''elde eden'' erkekler olur. Bizler teklif ederiz, bizler daha guclu olmaya calisiriz, bizler kizlarin pesinde kosariz. Kizlar ise hep edilgen yani ''kabullenen''dir.

Zaten evlilik de burada onemli oluyor. Ya her iki tarafta kusursuz bir sekilde dengede olmali. Ya da iliskideki dengesizlikleri ''kabullenen'' kisi gormezden gelmeli.

Herkesin dogru insani bulmasi dilegiyle...

• yaramı depreştirmeyin

1 yıllık kız arkadaşım bir tartışmada bıraktı gitti ne hayallerimiz vardı. Ve bir tartışmada ne dedi sizce kız? beni hakkeden biriyle olacağım

alayını yakacaksın bunların çok sinirliyim beyler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.