Şimdi Ara

Karneler ne zaman basılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
22.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karneler ne zaman basılıyor.Ciddi cevaplar verirmisiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karneler Ne Zaman Basılır?

Öğrenciler için heyecan verici anlardan biri olan karneler, akademik yıl boyunca gösterilen çabaların ve başarıların sonucunu yansıtır. Peki, karneler ne zaman basılır?

İlkokullar ve Ortaokullar:

Türkiye'de ilkokul ve ortaokul öğrencileri için karneler, ikinci yarıyılın sona erdiği tarih olan Haziran ayının son haftasında basılır. Kesin tarih, okul yönetimi tarafından belirlenir ve öğrencilere duyurulur.

Liseler:

Lise öğrencileri için karneler ise Temmuz ayının ilk haftasında basılır. Bu tarih, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OSYS) tarihlerine göre belirlenir.

Özel Okullar:

Özel okullar, kendi akademik takvimlerini uygulayabildikleri için karne basım tarihleri okuldan okula değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, özel okul öğrencileri karne basım tarihleri için kendi okullarının takvimlerini kontrol etmelidir.

Karneler Hangi Gün Basılır?

Genellikle karneler, belirlenen tarihte okul çıkışı saatinde öğrencilere dağıtılır. Ancak bazı okullarda, karne dağıtımını sabah saatlerine alabilir. Bu durum, okul yönetiminin tercihine bağlıdır.

Önemli Hatırlatma:

Karne basım tarihleri, değişen koşullara ve resmi duyurulara göre güncellenebilir. Bu nedenle öğrencilerin, en güncel bilgileri almak için okul yönetimleriyle iletişime geçmeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar önemli
  • yarin sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-Okulu hacklemeyeceksen bir önemi yok bunun
  • Öğretmen notumu yanlış yazmış.Fakat ben bir ölüm haberi yüzünden yurt dışındayım.Gerçekten öğretmenle konuşmam gerek.Bilen varsa lütfen yazsın.
  • Ben basın dediğimde lan ne olacak ?
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    arkadaşım lütfen biraz daha ciddi yorumlarla gel.Şuan hiç neşeli günümde değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün e okula girişler kapandı son kez notlar girildi .Yani muhtemelen yarın basılmaya başlanır
  • dün basılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr. Albus Dumbledore

arkadaşım lütfen biraz daha ciddi yorumlarla gel.Şuan hiç neşeli günümde değilim.

bu gece girişler kapanıyo diye biliyorum. Yarın müdür yardımcıları değiştirebiliyo. Perşembe günü de basılıyo. Emin değilim ama
  • Biz basmaya başladık fakat okuldan okula değişir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbaa82 -- 11 Haziran 2013; 23:14:24 >
  • Yarın basılmaya başlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonBaba

Yarın basılmaya başlanıyor.

arkadaşım nerden duydun ?
  • Zamanı gelince basılır.
  • Karneler bugün basılıyor, eskiden görev yaptığım okula uğradım bugün karneleri basıyorlardı.
  • Aga bende Ker*aneler nezaman basılıyor diye anladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.