Bakın istediğiniz notları dikey şekilde yazdırıp yine onu kesip karneye notların tam üzerine koyun, bantla yapıştırın. Evebeyne 'hoca notları kalemle değiştirmeyelim diye yapmış' diyin. Lisede yapmıştım, hiç sorun olmamıştı.
yerler kesin .
bak bende yaptım karne. şimdi google Lise karnesi yaz. onu painttten fotomontaj yap doldur güzelce kafana göre. sonra yazıcıdan çıkar. Eski bir karnein üstüne yapıştır. print ile güzelce uhula ama tam orantılı yapıştır. zaten baban annen anlamıyacaktır.o gözle karneye bakmıyolar zaten direk notlarına bakıcaklardır. ama sakın abartıya kaçma. 1 tanede olsa zayıf bir not bırak
quote:
Orijinalden alıntı: IamEwiL
bak bende yaptım karne. şimdi google Lise karnesi yaz. onu painttten fotomontaj yap doldur güzelce kafana göre. sonra yazıcıdan çıkar. Eski bir karnein üstüne yapıştır. print ile güzelce uhula ama tam orantılı yapıştır. zaten baban annen anlamıyacaktır.o gözle karneye bakmıyolar zaten direk notlarına bakıcaklardır. ama sakın abartıya kaçma. 1 tanede olsa zayıf bir not bırak
paintte fotomontaj. peki,
Çakallar E-Okul peki
Tarayıcıdan karneni tarat üstündeki notları değiştir.2 tane a4 kağıdını birbirine yapıştır.Üstüne çıkart