Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun yapımcısı Ijji. Birkaç oyunu Avrupa'ya kapalı umarım bu oyun açık olur. Oyun Rusya & Almanya savaşını konu alıyor. Ben nedense videolardan ve guidelerden BF&CoD daki sisteme benzettim.
    Oyunda 4 tane class var ve closed betada her class başına 2 tane silah varmış. (Betası bitmiş)
    Classlar;(inşallah istediğimiz zaman istediğimizi kullanabiliyoruzdur. coddaki,bf deki gibi.)
    -Assault

-Sniper

-Squad Support

-Heavy Weapon

Oyun Modları;
    -Team Deathmatch : Bilmeyen yoktur sanırım açıklamayacağım.
    -Annihilation : Combat Arms'tan alışık olduğumuz zombi modu. Sistemi aynıdır sanıyorum.
    -Free for All : Bütün kişiler rakibiniz. Yani bir takım içerisinde değilsiniz.
    -Demolition : AXIS & ALLIES savaşını yapıyoruz. Allies takımı belirli bir noktayı patlatmaya çalışır, Axis takımı ise orayı korumaya çalışır.

CBT'den birkaç gameplay;

http://karma.ijji.com/

• 2-3 ay önce bakmıştım bu oyuna atmosferi falan baya sağlamdı.
  • bu zombi modda amma meşhur oldu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

bu zombi modda amma meşhur oldu ya

Dimi çok fazla görüyoruz...
  • sıze yalwarıorum ya su oyunu bıde drıft cty oyununu acamıom hata werıoo ya delı olcam yardımcı olun nolur dırftte---- access from your region ıs not supported dıo anladıgım kadarıyla ulkenın serverı fln yok gıbı bısey dıo onu nasıl acarım yardım
    karma da ıste------ CBT2 coming soon duıo ya bunlar ne ALLAH ıcın yardımcı olun msn fln werın yada burda tam acıklamalı anlatın nolur pls....
  • usttekı arkadasım ijjinin oyunları türkiyeye kapalı malesef açmıyolar şansın küs
  • galıba haklısın ama bı cozumu wardır elbet ya bırılerı hotshot bılmemne :D dıe programdan gırebılırsınız dıodu ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiiki proxy ayarlarını değiştirip girersin ama nekadar sağlıklı olur bilemem
  • ne oldu bu oyunda son durum takip eden varmı ?
  • CBT yapacaklar diye biliyorum.
  • oyunu unuttuydum iyiki hatırlattınız. beta clienti iijji reactor üzerinden 1.1 gb olarak indirebilirsiniz. . oyun 11-17 ağustos arası açılcakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 6 Ağustos 2010; 7:28:35 >
  • oyun başladı. fakat bu ekrandan --->http://yfrog.com/ed1111111bj sonra server bağlantı hatası var. inşallah düzelir. galiba günde 12 saat oynayabilecez.

evet betadayım. 1 saati aşkın oynadım. benim bağlantıylan olcak iş değil. ayar yerlerini kurcalasmda pek bişi değişmedi. mause ayarı yapamadım keklik gibi avlandık. biraz real bir olay sniper acımıyor bi vuruşa ölüyorsun. moh (medal of honor) tarzı bildiğimiz deathmatch, flag,... bende latency baya fazla idi bu nedenle oyundan ava veya genesis kadar zewk alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 12 Ağustos 2010; 1:13:28 >
  • Arkadaşlar ben oyunu bir türlü indiremedim. Oynayan arkadaşlar varsa nasıl indirdiklerini yazabilirmi ?
  • bu oyunu reactor üzerinden indirebilirsin http://www2.ijji.com/reactor.nhn burdan önce reactorü indir. kurduktan sonra çalıştır. karma bölümünde download yazısını zaten görürsün.

ama oyun kapalı. 17/ağustos ta closed beta test i bitmişti. şuan bekleme konumundayız...
  • Sağol Çakır indiriyorum ordan ama inmiyodu. Demekki sebebi beta testin bitmesiymiş.
  • Bugun 16 ekim ama hala oyunda tik yok.Bu arada ijjinin diger oyunlarinda avrupa serverlari varmi ?Eger sadece amerikada server kurarlarsa zor oynariz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.