Şimdi Ara

karma dilbilgisi sorularını yapamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu eksigim pek yok. Ama bu karma dilbilgisi sorularini pek yapamiyorum. Nasıl halletmem lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar tek bir soruyla 7-8 konuyu soruyorlar bence saygı duymak lazım Soruna dönersek bana kalırsa bol calisma lazım bu tür soruları yapabilmek için. Önder hoca yi tavsiye ederim

• Tabi normalde şimdiye kadar girdigim sınavlara baktım 50 tane soru çıkmış 9 tane yapabilmisim. Konu anlatımlı kitabi aciyorum. Bilmediğim konu yok nerdeyse...

Nerde sorun anlayamiyorum

• xds789 X kullanıcısına yanıt
    Teorik bilgiyi pratiğe dökmedikten sonra bir önemi kalmaz. Bolca soru çözdün mü o konular hakkında?
  • zamanla gelişecek bişi bende senin gibiyim soru çözmeye vaktim olmadığından denemelerde dil bilgisinden 3 ynlış 2 doğru çivarı oluyor ama sakın ben bunu yapamam deyip ugraşmamazlık yapma
  • Cozerken karma dilbilgisi mi cozmeliyim yoksa her konu için ayrı test mi ? Misal : cümle çeşitleri için ayrı , tamlamalar için ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 4 Mart 2015; 17:24:59 >
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    Aslında her ikisi de. İlk önce konunun kendisi hakkında çözüp olabildiğince soru tipi görmek lazım ondan sonra test kitaplarındaki karma sorular bölümünden çözmek lazım. Hangi bölümsun bilmiyorum fakat hala geç değil bana kalırsa çözmeye hemen başla faydasını göreceksindir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.