Şimdi Ara

Karma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu hiç iyi oynayabilen yok mu? Hiç turnuvalarda ya da high elo oyunlarda picklendiğini gördünüz mü?

• yüksek elolarda alistar blitz soraka gibi viable herolar yada şöyle söyliyim hard cc veya iyi heali olan supportlar picklenir genelde ben görmedim şahsen
  • Cok daha iy ve kolay alternatifleri oldugu icin tercih edilmiyor. Ustelik remake esnasinda Nerf yiyecegide duyruldugundan dolayi LOL un tozlu koselerinde milyonda 1 oynanacak bir hero olacak.
  • Ap mid olarak belki oynanabilir ama support olarak çok zor. Ap midken supportluk da yapabilir anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Cok daha iy ve kolay alternatifleri oldugu icin tercih edilmiyor. Ustelik remake esnasinda Nerf yiyecegide duyruldugundan dolayi LOL un tozlu koselerinde milyonda 1 oynanacak bir hero olacak.

link falan var mı acaba,nasıl bir duyuru yapıldı merak ettim
  •  Karma?

Mantra ile Q ve W skillerinin yuksek damage i oldugunu ve kacilmasinin cok guc oldugundan bahsedilmis.
     Karma?

Normalde 0 olmasi gereken AP rationun 0.6n oldugu ve mantra ile 1.4 e kadar ciktigindan bahsetmis.
     Karma?

Artik Mantra nin hazirda 2 kez kullanimi yerine daha cokbuyu kullandikca kullanilabilir bir halde olacagindan bahsetmis.

• quote:

Karma?

Mantra ile Q ve W skillerinin yuksek damage i oldugunu ve kacilmasinin cok guc oldugundan bahsedilmis.
     Karma?

Normalde 0 olmasi gereken AP rationun 0.6n oldugu ve mantra ile 1.4 e kadar ciktigindan bahsetmis.
     Karma?

Artik Mantra nin hazirda 2 kez kullanimi yerine daha cokbuyu kullandikca kullanilabilir bir halde olacagindan bahsetmis.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy287

yüksek elolarda alistar blitz soraka gibi viable herolar yada şöyle söyliyim hard cc veya iyi heali olan supportlar picklenir genelde ben görmedim şahsen

Karmanın da healı var aoe heal var hatta

Edit: Ben oynarım severek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhisperOfBloody -- 13 Ekim 2012; 16:41:02 >
  • sorakanın healinin yanında biraz az kalıyor sanki hocam bide mu mantrasına nerf geliyor hepten bitecek :/
  • quote:

Karma?

Karma?

Karma?

adı üstünde "rework" buffda yiyecek nerfte genel olarak mekanik değişikler olucaktır,katarinayı örnek gösteriyim q su ve e si nerf yedi ama şuanki kata eskisinden daha iyi

•  Karma?
  • 5den fazla mid oynadım ve her zaman domine ettim lane i team fight larda gayet etkili bence mantra+ shield baya iyi oluyor

normal game de oynadım ranked degil, ranked da durum degisebilir.
  • Bi kere karşı takımda karmayı gördüm. oynanacak pek bi özelliği yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.