Şimdi Ara

Karizma ve Multimedia Telefonu YArdım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı max 600 Ytl olcak şekilde kaydıraklı ve kamerası,müzik ses seviyesi,kalitesi iyi olan bir telefon arıyorum.Konuşma süresi önemli değil.Aklımda şu an için sadece D900 var ama kesin karar veremedim.

D900 yada dışında tavsiyelerinizi bekliyorum(Markası önemli değil ve sadece istediğim kaydıraklı kapağı olcak)

• D900i müzik olarak seni tatmin etmeyebilir.
  • rokr z6, rızr z8 düşünülebilir.., bu ay içinde piyasada satışa çıkmış olacaklar.
  • Samsung D900i, özellikle kulaklık ses çıkışı açısından beklentilerini karşılayamayabilir. Motorola Z8'in piyasaya sürülmesini bekleyebilirsin.
  • Karizma, multimedya ve müzik...

kamera önemli değilse Motorola Rokr E2 (4** YTL)
    Ön plana çıkan özellikleri; mükemmel kalitede ekran (2.0 inch, 320x240 pixel, 262bin renk, TFT), 314 MHz işlemcili Linux işletim sistemi, yüksek müzik performansı (mp3 player taşımana asla gerek yok), A2DP Profili...

Motorola Rızr Z8'in piyasaya çıkmasını da bekleyebilirsin
    Ön plana çıkan özellikleri; 32GB'a kadar bellek desteği, Symbian OS 9.2 işletim sistemi, yüksek müzik performansı, inanılmaz ekran kalitesi (16 milyon renk, 320x240 pixel), ARM11 yüksek işlemci hızı, A2DP profili...

Nokia 5700'da çok güzel bir alternatif
    Ön plana çıkan özellikleri; mükemmel ekran (2.2 inch, 320x240 pixel, 16 milyon renk), yüksek müzik performansı (mp3 çalar taşımana gerek yok, ses çıkışı son derece üstün ve piyasadaki sayılı telefondan biri), Symbian OS 9.2 işletim sistemi, A2DP profili, farklı tasarım...

----
    D900 dahil hiçbir Samsung modelini önermem. İşletim sistemi, ses performansı açısından hepsi birbirinden rezil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 12 Ekim 2007; 14:54:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.