Bildirim
Karıncayiyen Yiyen Adam GEL BURAYA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
@Karıncayiyen Yiyen Adam
Birader sana diss atmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye cevap olarak verdin bunu
beyler fotoğraflar deepweb'ten alıntı , burdan konuyu açan arkadaşa sesleniyorum niye böyle siyah beyaz fotolar atıp insanları korkutuyorsun gece vakti yav en alttaki foto sırf anlaşılmasın diye azcık renklendirilmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Notrius Monster
Az önce konu açmıştı aslında beni hepiniz tanıyorsunuz diye. Konu dışında biraz gerilere git bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: Notrius Monster
Buna galiba.
http://forum.donanimhaber.com/m_107161630/f_//tm.htm#107161630 -
-
Hey gidi bee tapletimiz yoktu o zamanlar kırtasiyeden 5 milyona tetris alırdık en azından herkesin erisebilcegi biseydi. Yoksa da arkadaşımıza oynatirdik
quote:
Orijinalden alıntı: XT9
beyler fotoğraflar deepweb'ten alıntı , burdan konuyu açan arkadaşa sesleniyorum niye böyle siyah beyaz fotolar atıp insanları korkutuyorsun gece vakti yav en alttaki foto sırf anlaşılmasın diye azcık renklendirilmiş.
Deep web duydum ama hiç girme tenezzülü göstermedim. Kanki orda şikeli maçlar falan varmış sen biliyorsan bana pmden göndersene
İkinci resimdeki sağdaki kız çocuğu çok tatlıymış.
quote:
Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM
quote:
Orijinalden alıntı: XT9
beyler fotoğraflar deepweb'ten alıntı , burdan konuyu açan arkadaşa sesleniyorum niye böyle siyah beyaz fotolar atıp insanları korkutuyorsun gece vakti yav en alttaki foto sırf anlaşılmasın diye azcık renklendirilmiş.
Deep web duydum ama hiç girme tenezzülü göstermedim. Kanki orda şikeli maçlar falan varmış sen biliyorsan bana pmden göndersene
milyonlarca para kazandın bir de iddia mı oynuyacan çolun çocun var yav 3 tane hepsi maşallah dh erkekleri gibi harama el sürme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X