Bazı arkadaslarımız (malum bolge traslarında zorluk cekıyorlar) etek trasında jılet kullanmamanızı tavsıye edıyorum. cunkı kullandıkca kıllar daha kalın cıkıcak. tavsıyem hamam tozu kullanın. aktarcılarda vardır. daha temız olur. ve ardından nemlendırırcı surersınız. cunkı hamam tozu bıraz derıyı kurutur hafıf yanma olur ama dedıgım gıbı hafıf krem surersenız acı cekmezsınız..
quote:
Orjinalden alıntı: Ruknu
quote:
Orjinalden alıntı: Fata1ty
Evet arkadaşlar kullanan yararını gördü mü(Yani sonsuza kadar tüy derdinden kurtarıyor mu)?Fiyatı nedir?Ne kadar kullanmam gereklidir?(Kaş ve elmacık kemikleri için)
Çok pahalı bişey değil tüyleri kökten cıkmasını engellemez sadece daha gec cıkmasını saglar. mısal 10 gunde cıkan kıl 1 ayda cıkar. yaın gecıktırır. hafıf yakıcıdır. daha etkılı olmasını ıstıyorsanız. once tuy dokucu kullanın sonra bunu uygulayın.
Saol kardeş
karınca yumurtası yağı ile yapılan baskında ürünlerin içeriğinde karınca yumurtası yerine böcek larvası olduğu tespit edilmiş ne kadar kötü bir durum güvenerek satın aldığınız ürün sahte çıkıyor ve size zarar verme riski var. ben kesinlikle kullanmanızı önermiyorum arkadaşlar. tüylerden kurtulayım derken sağlığınızdan olmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme