Şimdi Ara

Karides cipsi (krakeri) yiyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bi mekanda gördüm beyaz beyaz biranın yanında veriyorlardı ama almadım nasıl birşey bu varmı yiyen ?

• Çok yedim öyle aman aman birşey değil belki de yerine göre değişiyordur ama öyle karides tadı aldığın falan yok biraz tadsız tuzsuz hafif bir karides kokusu var gibi yoğun bir tadı yok yemesi zevkli sadece çıtır çıtır mısır patlakları vardı daire şeklinde form un öyle bir havası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Çok yedim öyle aman aman birşey değil belki de yerine göre değişiyordur ama öyle karides tadı aldığın falan yok biraz tadsız tuzsuz hafif bir karides kokusu var gibi yoğun bir tadı yok yemesi zevkli sadece çıtır çıtır mısır patlakları vardı daire şeklinde form un öyle bir havası var

hocam o formda çok tatsız tuzsuz birşey ya yemiştim ondan
  • ula karidesi bilmsek neysede. bu olsa olsa karides kabuğu olur
  • Hoş birşey olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Çok yedim öyle aman aman birşey değil belki de yerine göre değişiyordur ama öyle karides tadı aldığın falan yok biraz tadsız tuzsuz hafif bir karides kokusu var gibi yoğun bir tadı yok yemesi zevkli sadece çıtır çıtır mısır patlakları vardı daire şeklinde form un öyle bir havası var

:ıtırlığı falan hemen hemen aynı öyle keskin bir tadı yok üç beş tanesini yiyince hafif bir kardesimsi tad alıyorsun o kadar herhalde soyaya banmak gerekiyor ben direk yiyordum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

:ıtırlığı falan hemen hemen aynı öyle keskin bir tadı yok üç beş tanesini yiyince hafif bir kardesimsi tad alıyorsun o kadar herhalde soyaya banmak gerekiyor ben direk yiyordum.

tadı güzel olmalı herkes yiyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Baklava yiyebilen var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.