Bildirim
Karides cipsi (krakeri) yiyen var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok yedim öyle aman aman birşey değil belki de yerine göre değişiyordur ama öyle karides tadı aldığın falan yok biraz tadsız tuzsuz hafif bir karides kokusu var gibi yoğun bir tadı yok yemesi zevkli sadece çıtır çıtır mısır patlakları vardı daire şeklinde form un öyle bir havası var -
quote:
Orijinalden alıntı: __BadblooD__
Çok yedim öyle aman aman birşey değil belki de yerine göre değişiyordur ama öyle karides tadı aldığın falan yok biraz tadsız tuzsuz hafif bir karides kokusu var gibi yoğun bir tadı yok yemesi zevkli sadece çıtır çıtır mısır patlakları vardı daire şeklinde form un öyle bir havası var
hocam o formda çok tatsız tuzsuz birşey ya yemiştim ondan -
ula karidesi bilmsek neysede. bu olsa olsa karides kabuğu olur -
Hoş birşey olsa gerek -
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
quote:
Çok yedim öyle aman aman birşey değil belki de yerine göre değişiyordur ama öyle karides tadı aldığın falan yok biraz tadsız tuzsuz hafif bir karides kokusu var gibi yoğun bir tadı yok yemesi zevkli sadece çıtır çıtır mısır patlakları vardı daire şeklinde form un öyle bir havası var
hocam o formda çok tatsız tuzsuz birşey ya yemiştim ondan
:ıtırlığı falan hemen hemen aynı öyle keskin bir tadı yok üç beş tanesini yiyince hafif bir kardesimsi tad alıyorsun o kadar herhalde soyaya banmak gerekiyor ben direk yiyordum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
quote:
hocam o formda çok tatsız tuzsuz birşey ya yemiştim ondan
:ıtırlığı falan hemen hemen aynı öyle keskin bir tadı yok üç beş tanesini yiyince hafif bir kardesimsi tad alıyorsun o kadar herhalde soyaya banmak gerekiyor ben direk yiyordum.
tadı güzel olmalı herkes yiyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X