Şimdi Ara

Kargolar hakkında bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir internet sitesinden cep telefonu alacağım fakat haftaici evde olmadığım için telefonun kargo şubesine gonderilmesini istiyorum. Gidip ordan teslim almak istiyorum. Ne yapmam gerekir ?

    Tesekkurler..



  • Alışveriş siteleri sanırım şubeye gönderim yapmıyorlar. Hepsiburada şube adreslerini kabul etmiyor.

    Ayrıca sizin evde olup olmanız birşeyi değiştirmez. Kargonuz eve gelir. Eğer teslim edecek birisini bulamazlarsa ya kapıya bir uyarı yapıştırıp şubeye götürürler. Yada sizi ararlar. Siz gidip şubeden teslim alabilirsiniz. İlla evde bulunmanız gerekmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 21 Ekim 2009; 18:44:04 >
  • satıcıya mail at, söyle bu durumu. şubeye istiyorum de kargoyu
  • Alışveriş siteleri güvenlik nedenleriyle şubeye teslim gönderi yapmıyorlar, siz evde olmasanız da bildiğim kadarıyla 2-3 gün kargo şubesinde bekliyor kargonuz, ama 1 hafta filan yoksanız geri gönderebilirler, yapabileceklerinizden birisi de "Benim adıma şu adrese şuradan kargo gelecek, dağıtıma çıkarmadan şubede bekletin" deyip bunu not aldırmak olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ispark hakkında bir soru
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.