Şimdi Ara

KARGODA KURYELİK Mİ ? PASTANEDE GARSONLUK MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki tane buldum yurt içi kargo ve pastane başlıktada dediğim gibi bunların çalışma saatleri aynı 9-10 saat. Pastanede vardiyalı çalışıyoruz 06.00-15.00 ve 14.00-23.00 arası. Kargoda sabah 8.30 akşam 19.00. Kararsız kaldım 2 ay çalışıp çıkacağım için iyice düşünüp seçmek istiyorum geri dönüşü olmayacak çünkü.

Maaşları aynı 1600 + Agi tek farkı pastanede tip olacak. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim hangisi daha yorucu olur vs vs.

Edit: eklemeyi unutmuşum kargoda cumartesi yarım gün pazar tatil. Ama pastanede sadece 1 gün o da hafta içi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 7 Temmuz 2017; 19:6:47 >

• Pastane daha iyi hem sosyal ortam hem Tip hemde yer içersin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabus87 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm hocam cadde üzeri olmasına rağmen 10 masa ya var, ya yok fazla büyük yer değil ama insanlarla uğraşmak sıkıntı olduğundan kararsızım.
  • Pastane daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pastane daha mantıklı görünüyor tipi de düşününce.
  • Bu arada konuya eklemeyi unutmuştum. Kargoda cumartesi yarım gün, pazar tatil. Ama pastanede sadece 1 gün o da hafta içi.
  • Bahşişi falan salla zaten mekan küçükmüş çok bahşiş bırakılmıyordur müşteriyle uğraşması patronun sürekli başında olması falan alışana kadar yorar kurye öyle değil tek başına dolaşacaksın yak sigaranı dolan mahallede al paranı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Woodcord kullanıcısına yanıt
    Aslında alışığım pastane cafe işlerine ama işin rengini bildiğimden pek hevesli değilim patronun dırdırı müşterinin haksızda olsa seni ezmeye çalışması falan sıkıntılı şeyler. Kuryelik mantıklı geliyorda hiç yapmadığımdan ve işin kötü taraflarını bilmediğimden fikir almak istedim
  • Pastanede kuryelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Aslında alışığım pastane cafe işlerine ama işin rengini bildiğimden pek hevesli değilim patronun dırdırı müşterinin haksızda olsa seni ezmeye çalışması falan sıkıntılı şeyler. Kuryelik mantıklı geliyorda hiç yapmadığımdan ve işin kötü taraflarını bilmediğimden fikir almak istedim

Valla bizim arkadaş kapı kapı anket dolduruyordu bi nevide benziyor işler kuryelik daha kolay adamın kargosunu teslim et imza al fırla arkadaşım gayet memnundu işten kafam rahat dolanıyorum diyodu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.