Şimdi Ara

Kargocu paketimi yanlış adrese vermiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun aras kargodan paketim gelcekti kargocu aradı paketinizi getircez evde alcak birisi varmı var dedim ben varım. 5-10 dk ya teslim ederiz dedi. sonra başka birisi bi bayan aradı dedi paketinizi bize teslim ettiler kardeşimde almış. arayan bayanın adresini sordum gittim aldım paketi kargoyu aradım iyi bi kalayladıktan sonra 10 dk sonra tel çaldı dedi biz dagıtıcı arkadaşla görüştük. Teslim ettiği kişi ben tanıyorum verrim ona dedi yanında annesi vardı bende verdim demiş . dedim kimlik sormadan mı veriliyo artık kargolar 3-5 paket alıyım şubeden tanıyorum paketi gelen herkezi ben verrim dedim. normalde kimlik sorulması lazım felan hata olmuş dedi paketinizde sıkıntı varmı felan diye sordu işte yok dedim açılmamış sonra biz ilgilencez arkadaşla felan dedi kapattı.

buda böyle bi anımdır bugun oldu. bu arada adreste sadece apartman ismi benziyo yanlış verdikleri yer ile ama aynı degil apartman ismi. mahalle sokak herşey farklı kargocu kafayı çekip dağıttığını düşünüyorum.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 31 Ocak 2014; 1:10:45 >

• Aras kargocu bizim asansöre işemiş la daha ilersi varmı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Aras kargocu bizim asansöre işemiş la daha ilersi varmı :)

dagıtıcı prostat felansa normaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Aras kargocu bizim asansöre işemiş la daha ilersi varmı :)

dagıtıcı prostat felansa normaldir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.