Şimdi Ara

Kargo yüzünden başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay öncesine yakın yurt dışından bir kaç ürün sipariş ettim.Site vermiyorum.Normalde PTT ile gayet düzgün geliyordu.Neyse işte bayağıdır bekliyordum zaten gelmesini. sürekli kargo takibe bakıyorum hiçbir şey yazmıyor, ne verildi, ne alındı vs Bu sabah kapı çaldı işte, baktım kargodan gelmişler herhalde dedim. Benimkiler geldi sonunda diye sevindim.Açtım kapıyı kargo elemanı degilmiş gelen.Polis gelmiş diyafonun kamerasında şapka filan gözüküyordu kargo elemanı zannetmiştim.İşte aldığınız ürünlerin içinde illegal bazı maddeler bulundu.Bizimle merkeze kadar gelip ifade vereceksiniz filan dediler.Neyse kasmadım pijamalarla cıktım direk.Adamların arabaya bindik.Mekan söylemeyeyim.İlcenin polis merkezine götürüyorlardı.Biraz garip biyere getirdiler.Dedim ilce emniyet burası değil ki.Adamlar zorla tutup çıkardılar beni, binaya soktular. İçerde sayamayacağınız kadar zebani vardı.Yıllık kurbanları olarak beni seçmişler.Hemen hazırlıklara başlamak için zindana attılar beni.Neyse ki İnternet çekiyorduç Citizen'e PM çektim hemen, peleriniyle gelip beni kurtardı, zebanileri de temizledi, bir dahada yurt dışından bir şey sipariş etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamwalker23 -- 18 Ağustos 2014; 16:48:17 >

• block

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın pelerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctrl+F Search zebani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.