Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet dediğiniz doğruymuş :)

Smart TV Box almıştım -- link aşağıda

• quote:

Orijinalden alıntı: medo0070

Bugün sabah itibariyle kargom dağıtılmaya çıkmış fakat bugün malumunuz .. C.tesi .. Acaba bu saatten sonra dağıtımları var mı ?

Ama var ya çok şaşırdım adam kendi sayfasında En erken 13 Ekim de teslim edilir yamış Türkiyeye eğre bugün teslim alırsam ki 10 Ekim .. Rekor gibi bir gönderi olacak galiba - Spatiş Tarihi 4 Ekim (6 gün) :D bir bakalım Hayırlısı :)

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medo0070 -- 11 Ekim 2014; 14:39:36 >

• quote:

http://www.ebay.co.uk/itm/151287761895?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

telefon olabilir diye gümrüğe sevk etmişler demek ki,ondan sonra yolladılar size..
    tv box gümrüğe takılması garip olurdu gerçi bu paranoyaklıkla belli olmaz bunları işi..
    gözünüz aydın...

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

http://www.ebay.co.uk/itm/151287761895?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

telefon olabilir diye gümrüğe sevk etmişler demek ki,ondan sonra yolladılar size..
    tv box gümrüğe takılması garip olurdu gerçi bu paranoyaklıkla belli olmaz bunları işi..
    gözünüz aydın...

Çok Teşekkür ederim kardeşim

Da bütün ürünler Türkiyeye giriş yapıldığında mutlaka gümrüğe girer kayıt yapıldıktan sonra tekrar PTT'ye verilir diye biliyorum ama gümrüğe gittiğine dair birşey yazmıyor kargo sorgulama sayfasında. Bu arada kargo elime daha ulaşmadı galiba p.tesine kaldı

• medo0070 M kullanıcısına yanıt
    tabikii haklısınız lakin xray gümrüğü diye bir gümrük oluşturuldu belirli merkezlerde o anlamda demiştim ben yukarıda..:)
  • righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

tabikii haklısınız lakin xray gümrüğü diye bir gümrük oluşturuldu belirli merkezlerde o anlamda demiştim ben yukarıda..:)

Anladım kardeşim Bilgi için teşekkür ederim. Peki bilginize göre pakettin son durumuna göre Gürmrüğe gider mi yoksa PDM'den direk bana mı gelecek ? Kargoyu bugün alamadım da o yüzden sordum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medo0070 -- 11 Ekim 2014; 17:35:15 >
  • medo0070 M kullanıcısına yanıt
    son duruma göre paketi pazartesi alırsınız sevki yapılmış çünkü
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Peki krgonun son durumuna bakılırsa eğer .. Tekrar Gümrüğe gidecek mi ? yoksa Adrese teslim mi edilecek ? Son Durum bunu yazıyor:

ANKARA/ KEÇİÖREN PDM 11/10/2014 09:45:44 DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI

Bu konuda bilginiz varsa söylerseniz sevinirim .. Şimdiden çok teşekkür ederim kardeşim
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgileriniz için .. Kusura bakmayın 2 sefer aynı mesajı yazdım .. Tekrardan teşekkür ederim
  • quote:

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için .. Kusura bakmayın 2 sefer aynı mesajı yazdım .. Tekrardan teşekkür ederim
    Durum Nedir Bilen bir arkadaş varmıdır...MOTO 360 var içerisinde....İMEİ YOK

• sirpeqa S kullanıcısına yanıt
    benin kargoda aynı durumda arayıp sordum durum nedir diye bilgi veremiyoruz 2,3 gün sonra arayın dediler.

sonucu banada bildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonClaw -- 13 Ekim 2014; 23:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonClaw

benin kargoda aynı durumda arayıp sordum durum nedir diye bilgi veremiyoruz 2,3 gün sonra arayın dediler.

sonucu banada bildir.

olur kardesim bir durum olursa pm atarım...ama cok uzadı bu kargolar 3.haftaya giriyoruz bir kargo gelmezmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

Orijinalden alıntı: zugosss

quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

Aliexpressden jiayu g5s+ telefon aldım 20 günde singapore postla elime ulaştı.buradaki yorumlara bakınca çok şanslıymışım

hangi satıcıdan işlem yaptın gönderim biçimi farkettiriyor. ems kullanmamakla iyi etmişsin bütün emsler inceleniyormuş...

satıcı

eleman birde özel bir paket yapmış .strafor kutu içerisine telefon kutusuna koymuş.birde koli bandı ile bayağı sarmış.

baya özelmiş paket abi bu mesajdan tüm arkadaşlara sesleniyorum özel paket yapıcam diye ekstra 5-10$ ücret istiyorlar, yapılan aynı paketleme düşmeyeleim bu işlere şans işi geçmesi paketle maketle alakası yok gümrükçü maket bıçağı eline alıp kestikten sonra 10 kat bant sarsa ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sirpeqa

uğurlar olsun,abi baksana adamlar torbayı açtık diyor :D gidici yani

• quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

quote:

torbayı açtık derken zaten PİM den torbaya konuldu ve UKİM de torba açılıp ürünün geliş kaydı yapıldı..aradım suan bir sıkıntı yok dediler...torbayı açtı demek kargoyu açmamışlar..Ürünlerin oldugu torbayı açmışlar.bende sonradan öğrendim

• quote:

quote:

quote:

torbayı açtık derken zaten PİM den torbaya konuldu ve UKİM de torba açılıp ürünün geliş kaydı yapıldı..aradım suan bir sıkıntı yok dediler...torbayı açtı demek kargoyu açmamışlar..Ürünlerin oldugu torbayı açmışlar.bende sonradan öğrendim

abi yurtdışı gönderi geliş kaydı yazıpta geçen telefon ben görmedim,adamların içini açmasına bile gerek yok eliyle sallasa anlıyor içinde telefon olduğunu kurt gibi hepsi,ayrıca şüphelendiği an maket bıçağıyla açar bakar içine velhasılı sen satıcınla irtibata geç yakalandı de işi hıuzlandır adamın bakış açısını anla ona göre varsa alıcı koruma süresini iyi kullan

• quote:

quote:

quote:

quote:

abi yurtdışı gönderi geliş kaydı yazıpta geçen telefon ben görmedim,adamların içini açmasına bile gerek yok eliyle sallasa anlıyor içinde telefon olduğunu kurt gibi hepsi,ayrıca şüphelendiği an maket bıçağıyla açar bakar içine velhasılı sen satıcınla irtibata geç yakalandı de işi hıuzlandır adamın bakış açısını anla ona göre varsa alıcı koruma süresini iyi kullan

gönderilen telefon değil zaten MOTO 360 Akıllı Saat ve İMEİ falan yok bunlarda..SAtıcıda Amerikada Arkdasım O Aldı sorun olmuyor para konusunda...İmeisi olmayan elektronik cihazlar geri gönderilmiyor en fazla gümrüğe takılıp gümrük vergisi ödeyip alıyortsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gönderilen telefon değil zaten MOTO 360 Akıllı Saat ve İMEİ falan yok bunlarda..SAtıcıda Amerikada Arkdasım O Aldı sorun olmuyor para konusunda...İmeisi olmayan elektronik cihazlar geri gönderilmiyor en fazla gümrüğe takılıp gümrük vergisi ödeyip alıyortsun

Alıntıları Göster
    Merhabalar;

Yurtdışından (Japonya) bir adet Şef Bıçağı sipariş ettim.
    takip numarası : EJ289895436JP

Acaba UKİM 'i arayıp şef bıçağı olduğunu ve yemek yapma amaçlı olduğunu söylemem gümrükte takılmasını engeller mi?

herhangi bir önerisi olan varsa zevkle dinleyebilirim =)

iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: edwardossi

Merhabalar;

Yurtdışından (Japonya) bir adet Şef Bıçağı sipariş ettim.
    takip numarası : EJ289895436JP

Acaba UKİM 'i arayıp şef bıçağı olduğunu ve yemek yapma amaçlı olduğunu söylemem gümrükte takılmasını engeller mi?

herhangi bir önerisi olan varsa zevkle dinleyebilirim =)

iyi günler

Yasalara göre kesici, delici aletlerin getirilmesi yasak fakat yaptığınız işle ilgili bir sertifika ile beraber gidip durumu anlatıp şansınızı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 14 Ekim 2014; 15:53:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pyrosquad kullanıcısına yanıt
    benim kargoda telefonun aksesuarı var aynı şekilde takıldı içinde telefon var zannediyorlar açsınlar bakalım telefonu bulamayınca ne yapıcaklar
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.