Şimdi Ara

Kargo 3 defa dağıtıma çıktı ama teslim edilemedi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen yurtiçi kargodan ürün teslim şubesine geldi,cumartesi günüydü aradım bugün teslimat varmı diye,teslimat pazartesi dedi,şubeye gittim kargom dağıtıma çıkmış,bu teslimat şubelerindeki kişilerden kaynaklanıyor galiba
  • geçen kargo geldi yurda ben okuldaydım yurdda kimse yok diye bırakmadı şubeye götürdü geri. dedim yarın tekrar dağıtıma çıkmaz mı yok çıkmaz dedi çokta ısrar etmiştim neyse tmm ben şubeden alırım dedim gittim şubeye isim dedi ismimi söylüyorum bu isme kargo yok diyo alla alla nasıl olmaz diyorum kargodan gelen mesajı gösterirken adama telefon çaldı bi açtım diyo ben yurtiçinden arıyom teslim edilmemiş ürününüz var şubeye gelip alabilir misiniz ? Dedim ben zaten şubedeyim kadın kafayı bi çevirdi gördü beni. Siz düşünün artık bunların halini bir daha mecbur kalmadığım sürece yurtiçi kullanmam önceden de defalarca adresi bulamadık diye getirmediler
  • Şikayet et. Gelmediklerine dair apartmanın kamera kayıtları falan var de.
  • banada böyle bir olay olmuştu kuryeyi arayarak zor getirdim adamı en az 5 kez aradım.(MNG)
  • Bu yurtiçi eskiden iyiydi,son zamanlarda şube çaılşanlarındanmı nedir sürekli problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Ankara Keçiören MNG ise normal kardeş. Aynı sıkıntıyı bu hafta ben yaşadım. Eleman yokmuş sanırım

Aynen hocam Ankara Keçiören çok sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mng adresi yanlış yazmış 4 gün teslim edilemeyen kargo ile uğraştım
  • Kutahyada ups kullanmayinda isterseniz guvercinle gonderin. Ups kutahya subesi agir çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.