Şimdi Ara

KARGA SALDIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar akşamustu 7.30 gibi idmandan eve gidiyodum , üstümde bi karga belirdi ilk başta geçtiğim agaçların üstüne konup ötuyodu sonra pike yapmaya başladı sonra üstüme dogru gelmeye başladı ,başımı egmesem çarpıcaktı bende bundan sonra hemen koştum izmir mavişehirde bulunan egs denen kapalı yere girdim biraz dolaştım çıktım, eve yürüyorum bi 10 dakka gözukmedi tam apartmanım önundeyim gene çıktı karşıma hemen apartmana girdim bende

korkuyorum arkadaşlar yarın okula giderken sabah gene çıkmasın karşıma?

• kedidir kedi
  • Karga neden kinlendi ki sana naptın hayvana? Unutmaz sabaha kadar bekler koyar gagayı haberin olsun.
  • valla hiç bişey yapmadım idmandan çıktım kaldırımda yürüyordum
  • karga çok zeki hayvandır. bu saatten sonra ya sen ya karga
  • Offf kargalar çok kinci hayvanlardır.Hiç bir şeyi unutmazlar valla.Hiç sevmem onları.Bi kaç kere benim odanın camına çarpmştı.2 gün dışarı çıkmadım onun yüzünden.
  • o kargayı kesin besledin ki... gözünü oymaya çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİNİK KARGA YAVRUSUNUN HAYATI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nabıyım şimdi sniper lamı vurayım hayvanı
  • kan davası olayına biner o iş artık

ikinizden biri hayatta kalıcak sadece
  • sabah cıkarken kılık degıstır yoksa 200 sene yasar o senı her gördügünde de kıstırır köseye ama asıl aklıma takılan sende onu ceken bırsey olmus ^^
  • sen seçilmiş kişisin
  • üstümde gri tişört siyah şort beyaz ayakkabı ve çantam vardı sadece

yarın okul gömleğim felan olucak
  • Sakat iş .tikkat et hacı kendine :D kimbilir ne yaptın hayvana söylemiosun
  • Bilim insanları, kargaların şempanzeler gibi hedeflerine ulaşmak için alet kullanabildiğini ve hatta bu aletleri yoktan yaratabildiğini ortaya koydu.

Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, Cambridge Üniversitesinden Chris Bird ve Londra Üniversitesinden meslektaşları, araştırmalarında 5 yaşındaki Cook, Connely, Fry ve Monroe adlı 4 kargayla çalıştı. Yapılan bir dizi deneyde bu kuşlar, taş atmak suretiyle bir düzlemi yıkmayı ve altındaki solucana ulaşmayı hızlı bir şekilde öğrendi. Kargalar bu deneyde, eğitim görmeden doğru boyuttaki ve ağırlıktaki taşı seçme kabiliyetine sahip olduğunu da gösterdi.

Araştırmacılar çalışmalarında, bu kuşların yoktan var etme kabiliyetlerine örnek olarak da, bir tüpün dibindeki solucana ulaşabilmek için bir tel parçasını gagalarıyla büküp kanca şekline sokabildiğini gösterdi. 3 karga ilk denemede kancayı yaparken, Monroe dördüncü denemesinde başarılı olabildi. Kargalar, daha karmaşık bir deneyde de solucana ulaşmak için iki aşamadan geçmeyi başardı. Kargalar, ilk aşamada bir düzlemi devirmek için doğru boyuttaki taşı seçebildi ve ikinci aşamada solucanı elde edebilmek için ikinci bir taş kullanabildi. Chris Bird bu kuşların, bu kabiliyetlerini esaret altında kullandığına dikkat çekerek, bu akıllı hayvanların doğal hayatta besin sıkıntısı çekmediği için alet kullanmaya ihtiyaç duymadığını belirtti. Bird, esaret altındaki kargaların bu becerilerinin içgüdüsel olarak ortaya çıktığını söyledi. Uzmanlar, kargaların alet kullanma kabiliyetlerinin, fiziksel zekaya bağlı olabileceğine inanıyor. Bu yolla şempanzelere rakip çıkan kargaların, "duygusal zekaya" sahip olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Edit:Radikal.com'dan alıntıdır..

Dostum işin zor..

• ne yapıcam elin kargasına ya,karıncayı bile incitmemişimdir bugune kadar
  • "The Crow" filmini hatırla
    Belki de onun gibi birşey olacak iyi davran ona
  • o film yüzünden korkuyorum ya
  • Seçilmiş kişisin..
  • o karganın suratına balgam atarsan kör olur seni göremez yere düşer sende etini ayıklar pişirir afiyetle yersin......balgam atamıyosan sana yaklaşırken yumruğun ile öldür veya tüf tüf ile pilot kalemin ucunu tuttur tam ortasına.....zaten tüf tüf'le isabet ettirirsen karga yan yatar......sende arkadaşlarını çağırır dersinki : bakın arkadaşlar kargayı yan yatırdım, hem şahitlerin de olur
  • arkadaşlar korkuyorum burda ya,yarın sınav var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.