Şimdi Ara

karemis.com.tr'de %15 indirim ve bütün siparişlerinize İnce Galeta hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birçok forum üyesi bizleri tanır ki doğal ürünlerimizle ön plana çıkıyoruz. Sizlerle ilk başta doğal ve katkısız bozalarımızı tattırmıştık. Birçok forum üyemiz Türkiye'de ilk ve tek olan Karadutlu Bozamıza bayılmıştı. Daha sonra sizlerden gelen talepler doğrultusunda ürün gamımızı genişletmiş ve çeşitli karadut ürünleri çıkarmıştık. Karadut Özü ürünümüz şuanda doğal ve katkısız özler arasında en çok satan ürünümüzdür. Sizler için ürünlerimizi doğal ve katkısızlığını bozmadan üretmeye devam ediyoruz. Ağustos ayına özel bütün siparişlerinize İnce Galeta hediye ediyoruz. Üstelik harici olarak 50 TL üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz foruma özel %15 indirim kodunuz: DH15 . Üstelik her iki kampanyayı sizler için birleştirdik! Bizler müşteri aramıyoruz. Bizler ailemize sizleri katmak için böyle kampanyalar düzenliyoruz. Kafanıza takılan soru olursa bizlerewww.karemis.com.tr 'deki canlı chat üzerinden veya forum üzerinden dönüş yapabilirsiniz. İyi haftasonları!

📞 Whatsapp Sipariş: 0541 670 79 79
    🚚 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde Kargo Bedava!
    🏡 Kapıda Ödeme İmkanı
    💳 Kredi Kartı ile Ödeme İmkanı
    🛍 %100 Güvenli Alışveriş
    🛒 Sipariş içinwww.karemis.com.tr adresine tıklayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikbals -- 14 Ağustos 2020; 14:1:41 >

• Kampanyamız devam etmektedir.
  • Polatlı da dükkandan alsak 50 üzeri % 15 geçerli mi ordada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 78 tl.lik sepette ödeme adımında kargo ücreti çıkıyor
  • Sorun siteden halledildi,pm attım ayrıca
  • antep fıstıklı çifte kavrulmuş lokumunuz taze mi? almayı düşünüyorum ama kararsızım. indirimin hatırına deneme yapacağım sanırım. ayrıca çikolata kaplı lokumu da eklemelisiniz bence ürünleriniz aranıza...
  • Tekrardan yazayım, 2 sene öncesinde burada görüp, bu firmadan lokum alma hatasında bulundum, hayatımda bu kadar kalitesiz lokum yemedim, lezzet öznel bir kavram diyebilirsiniz, fakat aldığım lokumlardan yiyen 20den fazla kişi de kalitesiz buldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boza ne zaman başlıyor hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.