Şimdi Ara

Karekök ygs soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ortalama netim 15 bu soru bankası kaliteli geldi biraz zorlanıyorum ama çözüyorum.bu soru bankasini bitirip denemelere gecsem kalan sürede acaba bana yeterli olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• matematik mi? fizik mi? hangi ders?
  • Ben de aynısını yaşıyorum mat için olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mandymilkovich

Ben de aynısını yaşıyorum mat için olur mu ?

karekök ygs mat zaman zaman gereksiz zor sorular sormuş ve öyle çerezlik kolay soruları yok içinde öğretici değil, geliştirme adına kullanılmalı. 15 net yapan birisi için kesinlikle uygun bir kitap değil. bu kitabı %100 bitirmek 2 ayımı aldı ama çok geliştirdi. başlamadan önce 32'de 25-26 yapıyordum temel var yani. konu özetli daha uygun bence karekök piyasanın en zor kaynaklarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 28 Aralık 2015; 11:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

quote:

Orijinalden alıntı: mandymilkovich

Ben de aynısını yaşıyorum mat için olur mu ?

karekök ygs mat zaman zaman gereksiz zor sorular sormuş ve öyle çerezlik kolay soruları yok içinde öğretici değil, geliştirme adına kullanılmalı. 15 net yapan birisi için kesinlikle uygun bir kitap değil. bu kitabı %100 bitirmek 2 ayımı aldı ama çok geliştirdi. başlamadan önce 32'de 25-26 yapıyordum temel var yani. konu özetli daha uygun bence karekök piyasanın en zor kaynaklarından.

Satabilirsem satayim o zaman bu kitabi Konu özetli alayim o zaman ya gerçekten sorular zor geliyor hani bir suru kaynaktan problem çözdüm karekoke geçtim birşey yapamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paraf Tyt Paragraf Kitabı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.