Şimdi Ara

Karekök TYT Mattan sonra hangi sb çözülmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kitap olarak karekök tyt mat almıştım, şu an bunu çözüyorum. Bundan sonra ne çözeceğime karar veremedim. Problemlerle ilgili bir sb kesin alacağım ama genel olarak ne alacağımı bilmiyorum. Bazıları sb alma direk deneme çzö diyor ama ben bir kitap daha bitirmek istiyorum. Zor bir kaynak tercihim.Şimdiden teşekkürler.

• Karekök tyt çözme direk yeni sistemle alakasız apotemi deneme konsepli sb veya çözüm 3d tyt sb al veya acil çıkaracak yeni tyt sb 3 ünden birini al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni sistemle neden alakasız? Şu an neredeyse kitabın yarısını bitirdim, bitirsem yine faydası olmaz mı? Bu arada öneriler için teşekkürler kitaplara bakıcam.
    Fonksiyon, parabol, çarpanlara ayırma gibi konularda hangi kitap olduğu ne farkeder ki.

• O konular MSÜ de çıktı mı hocam çok az gelir artık onlardan gelse de elemez bence
    Evet farketmez ama sadece o konular için tüm kitap almaya ne gerek var problemleri vs çöp karekökün uslu köklü zor çözmek bişey ifade etmiyor

• David Rockefeller kullanıcısına yanıt
    Faydası olur tabi problemleri çözme ordan en azından dediğim kitapları incele beğendiğini alırsın

Çözmeyi bırakıp 3dye mi geçsem napsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çözüyorum bende birakiyimmi? Yaninda 345 çözüyorum faydasi olmazmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıca cebir kısmı bitir bitirebiliyosan problemine falan girme sonra dediğim sblere geç bence sonrada onların biri bitince de deneme patlatirsin

• Hocam faydası illa olur da karekokten %30 verim alcaksan apotemi çözüm vs %90 verim verir mesela msu veya örnek kitapçığı açıp bak ne kadar benzer ne kadar faydası olur anlarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.