Şimdi Ara

karekök tyt matematik vs endemik tyt matematik. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
7
Favori
5.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karekök çözüyorum hocam güzel oturtuyor ve çok işlemden dolayı yeteneğin artıyor bence çözülmeli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lys sini çözmeye çalıştım, bana ağır geldi. tabi sanırım bana ağır gelen son testler aytsinde kaldırılmış. çözen geometride bir daha arkasına bakmaz bence ama çok gerek var mı geometriden bu kadar çözmeye emin değilim. endemik çözmüştüm çok ağır değildi, bir de yeni nesil geometri diye bişi çıkarmışlar ona da bakılabilir.
  • anladim hocam tesekkur ederim bir de karekok tyt geo yanina,345tyt mat yanina bir de ayt icin 345 3d bs karekok alacaktim bunlardan biri yerine sunu alabilirsin veya buna gerek yok dedigin bir sey var mi
    ayt icinb4 kaynak olacak etut hocasi soyledi

• hocam bu kadarı çok olur bence. benim aklımda karekök lys+acil19+endemik düşüncesi vardı ama endemik+karekökün 3te birinde saldım. bence bu kadar çözmeye gerek yok. bir soru bankası+ genel denemeler fazlasıyla götürür bence sizi (endemik yeni nesil incecik bişi araya kaynayabilir)
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Limit yeni nesil matematik de endemik gibi araya kaynayabilir. Ben çok güzel kaynatmıştım. Birazcık boyama kitabı tarzı maalesef ama çözmeye değer bana kalırsa
  • Hocam neden bu kadar çok endemik / supara çözdünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Hocam neden bu kadar çok endemik / supara çözdünüz
    Hocam 10. sınıfta 10 tane matematik kaynağım vardı. Yani ta o zamandan her yayını tatmıştım ve aradığım tadı endemik mat'ta bulmuştum. Dershanenin de 2 yıl boyunca endemik yayınlarının kitap ve denemelerini kullanması cabası oldu.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    reis konuyla alakası yok ama sen tmci değil miydin ya yanlış mı hatırlıyorum yoksa ikisine birden mi hazırlandın ?

bir de geçen sene karekökün ikisini de çözdüm bu sene karekökün mps veya zoru bankası tarzı birşey mi çözeyim yoksa endemik mi ? 2 tane soru bankası çözmeyi ben de düşünmüyorum açıkçası
  • Ben sözde iki branştan da hazırlanıcaktım ama sınavı öne çektiklerinde t kısmını bitiremeyeceğimi gördüm ve sadece mf çalıştım.
    Mps garip bir kitap, inanılmaz iyi öğretir, çok güzel de soruları vardır ancak şu an cozulcek bir kitap değil format olarak. Zoru bankasının en azından geosu çok kasıntıydı, 11de çözmeye çalışıp bırakmıştım. Bu ikisinde bulaşmaya gerek yok bence endemik yeter de artar bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çözen görmedim etrafımda o yüzden fikrim yok kitap hakkında. Ama bence boyama kitabı soru bankası çözmek saçma bence, karekök tarzı direk cebirsel şeyleri veren soru bankaları daha mantıklı. Bunu yapınca hikayeleşmiş hali yapılıyor zaten

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    rutin olmayan mi sekilli tyt karekok coz baska kitaba bakma derim. ayt icinse ben endemik cozdum pek sevmedim onun icin de karekoke bakabilirsin.

• Acil sınava az zaman kala bakılacak bir yayın değil. Denemeleri evet ama sınava az zaman kala Acil Soru Bankası çözülmez. Uğraştırıcı ve saçma sapan soruları var. Öğrendiğini de unutursun. Değmez.

• Kaynak uzmanı değilim ama eski nesil kaybaklar çözmenin daha verimli olduğunu düşünüyorum. Kalanında branş denemeleri ve genel deneme atarsan bence yeter. Ben de Integral-Türev-Trigo ve Geometri'ye yoğunlaşmayı düşünüyorum MAT1 çözmek yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 2 Temmuz 2020; 14:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvetli bir sabah

rutin olmayan mi sekilli tyt karekok coz baska kitaba bakma derim. ayt icinse ben endemik cozdum pek sevmedim onun icin de karekoke bakabilirsin.
    Evet hocam şekilli sorular var orada. Yok mu?

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    ben hatirlamiyorum. sadece geo sorulari sekilliydi hani onlar da bi zahmet olsun

• Hocam supara geometriyi çözdüyseniz yorumlar mısınız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.