Şimdi Ara

Karekök mat1 kapsülleri zaman kaybı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce aldım her gün 1 tane çözüyorum 34 35 yapıyorum hep aşağısına düşmüyorum yanlışlarda hep dikkatsizlikten oluyor basit gibi geldi vakit kaybı mıdır sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekliyorum arkadaşlar fikirlerinizi

• LYS versiyonuna çok kolay vakit kaybı vs. dediler sınavı onun aynısıydı sonuçla hepsini çöz vakit kaybı diye bir şey yok
  • epratikulum E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah başka fikri olan çözen varmı

• Umutsuzca upp

• karekök mat1 çözümlü kapsul denemeyı dıyosun dimi 30 tane ? çöz çöz iyidir bende çözyorum osym de zor sormuyo zaten hızını artırır onemli olan da o...
  • Kardeşim beni dinle sen Karekökün konu anlatımlı soru bankası var matygs1 matygs2 kitabı var biraz kalın o ikisini bitir. Kesinlikle öneriyorum soruları tutturma ve orjinal soru açısından, bilumum öğrenme açısından en iyi ygs mat kitaplarıdır. Örnek olarak söyleyebilirim ki ygs 2014 kuru incir yaş incir sorusu kaynaklarda çok çok az görebileceğin bir soruydu eski bir soruydu ama dediğim Karekök kitaplarında defalarca rastladığım bir soru tarzıydı. Uzun lafın kısası onları al ve çöz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DaRKSiDeRS55 kullanıcısına yanıt
    Evet onu diyorum. Çok kolay gibi geldi hep 35 civarı yapıyorum genelde nasıl acdba milletin

• Lütfen fikirlerinizi paylaşın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.