Şimdi Ara

Karekök LYS GEOMETRİ KONUN SON TESTLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya kafayı yiyicem. Üçgende alan çözüyorum şuan 12 test var . 10 tanesini halletim bir şekilde halletim ama geriye kalan iki testte neredeyse yarı yarıya -belki de daha fazla- boşum var. Çözümleri internette var ama izleyince de faydası olmuyor diyolar . Ne yapsam ki ? Her konunun son testlerinde böyle oluyor..

• Aynı durumu yaşadım hep. Sadece üçgende alan değil-benzerlik-paralelkenar-yamuk-dikdörtgen hepsinin son testleri hatta sondan bir önceki testin arka sayfası neredeyse bomboş. Bende ileride daha iyi bir kıvama gelince çözmeyi deneyeceğim. Çözümlere bakma bence ek çizim gerektiren zor sorular hepsi . Daha çok gelişince denersin sınava yakın vb.
  • O kitapta bile zorlaniyorsan durumun hiç iyi gözükmüyor.Demek ki daha zor kaynaklarda kalem oynatamican

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AcemiKovboy kullanıcısına yanıt
    Sen katkısız trolsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2019yks

Sen katkısız trolsün.

Birader karekök lys yi geçen sene çözmüştüm bu sene tekrar çözüyorum evet güzel kitap ama abartılacak kadar zorluğu yok hani sen demistin ya tüm kaynakları bitirdim diye bende o hesap sınırı yok bunun istiyosan gel kapışalım

• AcemiKovboy kullanıcısına yanıt
    Olm sana ana baban sevgi göstermedi mi? Küçükken topun inşaata mı kaçtı? Sorunun mu var?

Niye sabahtan akşama kadar trollük peşinde koşuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 2 Aralık 2017; 18:4:49 >
  • Hocalar bile çözemiyor boşver son testleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an bende karekök üçgende alan çözüyordum hangi sayfadasın 😄

• Direk izleyince faydası olmaz evet ama uğraşır uğraşır da yapamazsan başka çare yok gökten inmiyor çünkü. İzleyin hocam gönül rahatlığıyla zaten dediğiniz testler çok kasıntı fazla takmayın çözemiyorum diye de.
  • 06madiba06 kullanıcısına yanıt
    vallaha doğru kendı geo kıtabı yazan hocam o son 2 testte 4 5 soruyu cozemedi
  • Üçgende alan yeni bitti 187 deyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.