Şimdi Ara

Karekök Geometri MPS 1Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitapçılarda yok, yeni basım yok diye galiba. İnternetten söyleyeceğim.

Geometrim leş gibi. Geo için en kötü YGS'den +5, LYS'den +15 net çıkartmam lazım. Aliyim mi?

Birey B aldım. Zorluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 9 Ağustos 2017; 16:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim geometrim de kötü,aynı kitabı 2 sene önce almıştım çözücem,zaten başka konu anlatım yok gibi fazla birey b de videolu iyi geliyor

• Mps1 denilen geometri sıfır o mu oluyor oysa uzak durun sadece kalıp sorular var

• Mps ve sıfır farklı kitaplardır ben aldım kullanıyorum çok iyi yani bende işe yaradığını hissediyorum
  • Ben kendim kullandım gayet güzel kitaplardır mps serileri geometrisinde 1 2 kullandım işe de yaramıştı.

• Bende var uzak durun derim kafayı yedirtir derecede üzülür sinirlenir kendinize kizar ders çalışmaya bile küsebilirsiniz ben geçen sene bu kitabı aldım baktım çözemedim yada zor geldi mi diyim aşırı ezbere dayalı olması da var tabi ancak Lys de geometri de 15 netim vardı yani birey b ve fdd çözmüştüm analitik kısmı çol zordu o yüzden 15 te takılı kaldı

• mps 2yi kullandım her türlü soru kalıbı vardı bence kesin al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fasikül mü soru bankası mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birey b ve fddyide üstün körü çözdüm %60 i dolu anca piramit ve analitik üstüne fazla durmamistim ve bazı çözemediğim soruların da cevaplarını öğrenmedim çünkü sınava az kalmıştı 1 hafta felan öyle geliştirmeli oldu yani

• Ahmetk254 kullanıcısına yanıt
    Gelişim birey b mi beyaz kitap mı?

• Gelişim olan mavi kapak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.