Şimdi Ara

Karekök Ayt matematik ZORU bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kitabı çözen veya kitaba vâkıf olanlar kitap hakkındaki düşüncelerini belirtebilir mi YKS'de kullanmayı düşünüyorum. Karekök Ayt matematik ZORU bankası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dershanedeki hoca aldırdı övdü
    okuldaki gerek yok dedi
    bazı kısımları çözülebilir bence ayt kısımları özellikle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fonksiyonları garipti biraz,yks için pek mantıklı değil ama cözülebilir ben canım sıkılınca bakıyorum ara ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen seneki gibi matematik gelir ona hazırlanıyım diyosanız 35+ için bu olmadan da yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözme

• bomboş

• Mramelex kullanıcısına yanıt
    Bu kitap o kadar mı zor yani?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 ayt matematik
    2 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Apotemi Tyt Fen Bilimleri Özet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SwagLord kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• bu kitabı iyi çözen geçen seneki sınavda 30 üstü çok rahat büyük ihtimalle de 35 üstü yaaprdı ben yalap şap çözdüm çok güzel

• geometrisini çözüyorum, beklediğim kadar zor değil. her soruda sıradışı şeyler olmuyor. muhtemelen matematik de öyledir ama geosundan zordur

• YKS için çözülmez. Çok fazla müfredat dışı var. Türev, integral trigo kısmı mesela müfredata göre giden biri çözüm okumadan yok zor yapması

• Valla ben aldım çözeceğim. Bilhassa 2021 AYT Matındaki p(x)>x sorusu o kas-sas sorusunu felan gördükten sonra bu tip kaynakların çözülmesi gerektiğine kanaat getirdim. Ayrıca üniversite-olimpiyat seviyesinde soru çözümleri, matematik ispatlarını felan izleyeceğim. 2022 Ayt Matematiğinde en az 36 net yapmak istiyorum.

• hocam tekrar mı giriceksiniz sınava geosunu cozuyorum demişsiniz de merak ettim☺️

• kas sas neydi öylr ya mala bağlamıştım soruyu gorunce. oysaki kolay-orta arası bi soruymuş:(

• wweiss1023 W kullanıcısına yanıt
    girip mat çözerim muhtemelen ama karekökü zevkine çözüyordum, zaten çoktan bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 26 Ekim 2021; 19:4:39 >
  • hocam zevkine cozmelik ephesus tyt mat öneririm ben aldım problemleri falan cok güzel 👍

• kapışalım mı bu sene.

tyt'den hiç haz etmem bayadır uğraşmıyorum matematikle zaten, bu sefer bir şey çözmeden girerim sınava

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    tabii ki

Kosinüs teoremiyle çözülüyormuş. Ben her iki taraftan dik çekip önce pisagor yapıp sonra alfaya 60 derece atadıktan sonra şans eseri çözebilmiştim o soruyu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.