Bildirim
Karekök Ayt matematik ZORU bankası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dershanedeki hoca aldırdı övdü
okuldaki gerek yok dedi
bazı kısımları çözülebilir bence ayt kısımları özellikle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fonksiyonları garipti biraz,yks için pek mantıklı değil ama cözülebilir ben canım sıkılınca bakıyorum ara ara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçen seneki gibi matematik gelir ona hazırlanıyım diyosanız 35+ için bu olmadan da yapılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çözme
-
bomboş
Bu kitap o kadar mı zor yani?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden hocam
bu kitabı iyi çözen geçen seneki sınavda 30 üstü çok rahat büyük ihtimalle de 35 üstü yaaprdı ben yalap şap çözdüm çok güzel
-
geometrisini çözüyorum, beklediğim kadar zor değil. her soruda sıradışı şeyler olmuyor. muhtemelen matematik de öyledir ama geosundan zordur
YKS için çözülmez. Çok fazla müfredat dışı var. Türev, integral trigo kısmı mesela müfredata göre giden biri çözüm okumadan yok zor yapması
-
Valla ben aldım çözeceğim. Bilhassa 2021 AYT Matındaki p(x)>x sorusu o kas-sas sorusunu felan gördükten sonra bu tip kaynakların çözülmesi gerektiğine kanaat getirdim. Ayrıca üniversite-olimpiyat seviyesinde soru çözümleri, matematik ispatlarını felan izleyeceğim. 2022 Ayt Matematiğinde en az 36 net yapmak istiyorum.
-
hocam tekrar mı giriceksiniz sınava geosunu cozuyorum demişsiniz de merak ettim☺️
kas sas neydi öylr ya mala bağlamıştım soruyu gorunce. oysaki kolay-orta arası bi soruymuş:(
girip mat çözerim muhtemelen ama karekökü zevkine çözüyordum, zaten çoktan bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 26 Ekim 2021; 19:4:39 >
hocam zevkine cozmelik ephesus tyt mat öneririm ben aldım problemleri falan cok güzel 👍
kapışalım mı bu sene.
tyt'den hiç haz etmem bayadır uğraşmıyorum matematikle zaten, bu sefer bir şey çözmeden girerim sınava
tabii ki
Kosinüs teoremiyle çözülüyormuş. Ben her iki taraftan dik çekip önce pisagor yapıp sonra alfaya 60 derece atadıktan sonra şans eseri çözebilmiştim o soruyu.
Benzer içerikler
- arkalı önlü yazdırma
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- avukat maaşları
- reader at work 2 pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X