Şimdi Ara

Karekök 25 li matematik denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben ilk 5 İ çözdüm
    Ortalama 23-28
    Sizin nasıl bi de benim netler sizce nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 13 tanesini çözdüm ortalama 31-32 civarı geliyor.valla bana kalırsa kolay değil denemeler yani ilk 10 bini hedeflemiyosanız, daha 1 buçuk aylık bi süre de varken şuan için iyi netleriniz var.
  • Ilk dört 23-28 benim de ama 5- 30.5 6-35

• quote:

Orijinalden alıntı: SchultzKing

13 tanesini çözdüm ortalama 31-32 civarı geliyor.valla bana kalırsa kolay değil denemeler yani ilk 10 bini hedeflemiyosanız, daha 1 buçuk aylık bi süre de varken şuan için iyi netleriniz var.

Kardeşim sen ilk kaç bini hedefliyon

• xasger kullanıcısına yanıt
    elimden gelenin en iyisi ama bi sayı vermek gerekirse 55 60 bine kadar ben fitim daha kötüsüne üzülürüm.
  • tm ciyim bende 31-33 arası gelıyodu bitti karekökün deneme. metin yayınlarından da 30-32 arası yapıyorum hedef ilk 12K olur inşallah
  • 9 tanesini çözdüm ortalama 27-30 benim de bence de çok kolay denemeler değil zaman gerektiriyo uğraştırıyo gibi geldi bana, 1 saat süre tutuyorum yetişmiyo şahsen ama değer mi yanlışlara bakıp çözersen değer bence gayet iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim buraya net falan sorma bizim forumda mat 35 aşağısı yapan kimse yok. Hepsini ilk bine sokucaz

• 26-32 değişiyor 3-4 soruluk eksik konular var.

Bence sağlam bi deneme ygs de 30 net hedefim

• Noluyor lan hani forumun ilk bine girenleri, 40 net yazmadi kimse

• Geçen yıl metinden 25 net yapan arkadaşlarım şuan tıpta

• ilk 15 ini cozdum ilki 19 net, 15. deneme 36.50 geldi. ortalama 29-30 yapiyorum.guzel deneme ben begendim ama sanki ilerledikce kolaylasiyor gibi ya da tarzina alisinca kolay geliyor bi yerden sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Ya bu durum çok göze çarpıyor.

Trol oranı sizce nedir.?

• quote:

Orijinalden alıntı: xzıbıt

Ya bu durum çok göze çarpıyor.

Trol oranı sizce nedir.?

Bilmiyorum hocam umarım fazladır

• 12-13 net çıkıyor tabi konular biraz eksik .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 27 Ocak 2017; 19:26:41 >
  • Bugün başladım bu denemeye. 10. Denemeden başladım 2 boş 1y geldi. Olasılıkta iyi değilim 1y 1 b ordan. Bi de geoda çizdirmeli bir soru vardı, çizdikçe birbirine karıştı o da boş. Ama genel olarak baya zor bir deneme. 5-6 soruda emin olamamıştım. Yalnız bence ygs tarzından çok uzak bir deneme çünkü zor kısmı temel kavramlar ve geometrisi. Problemleri çok kolay sormuşlar. Ygs de bunun tam tersi, geo temel kavramlar kolay, problemler eleyici geliyor. O yüzden bu deneme setine saplanıp kalmayın bence. Ben bununla birlikte palme sentez ve endemik de çözüyorum. Problemler bölümü olarak YGS tarzına çok yakın bir deneme hala bulamadım öneri alabilirim bu konuda.

• problemleri sağlam geldi bana . hepsi değilde birkaçı
  • Deneme değil ama
    Apotemi nin problemler kitabını çok beğendim ben
    Farklı cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzıbıt

Deneme değil ama
    Apotemi nin problemler kitabını çok beğendim ben
    Farklı cidden

Hocam o bende var da geçen seneki baskısı. Hatalı sorular falan var canımı sıkıyor çözerken. Bide bence onun tarzı da YGS den uzak. Çünkü sorular Ygs sorusundan çok, iq testi sorusu gibi yani bulmaca, deneme yanılma vs. Tarzı çoğu soru. Ygsde hiç öyle soru gelmiyor. Yorumlayıp işlem yapmanı gerektiren, ama farklı tarzlarla süslenmiş sorular geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.