Şimdi Ara

Karekök 0 Ve 40 Seans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Bu iki kaynağıda size sormalıyım çünkü kafam çok karışık elimde 2sindende var ve seneye sınava giricem aöl de okuyorum temelim olmadıı için mezuna bırakıp seneye tekrar hazırlanıcam ama 3 4 günde 4 kaynaktan konu bitirmeye çalışıyorum elimdeki kaynaklar ise şunlar Karekök 0,Birey A Gelişim soru Bankssı,40 Seans,Yayındenizi aperatif matrmatik soru bankası açıkçası karekök 0 gereksiz sorular koymuş gibi fazla kasmış yani kitap karekök 0 ı bırakıp diğerlerine devam etsem ve zamanla daha iyi kitaplara geçsem bana bir eksisi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ilacın BR.

• Aga sorduğum soruya cevap verse keşke:(

• bende 40 seans var matematik 10. seanstayım soru sayısı az ama fena değil. önce bunu bitirip üstüne orta düzey bi kaynak çözebilirsin bende seneye mezuna bırakacağım galiba

ama karekök 0 a da bir bak
  • hocam seansın yanında ben 2 farklı soru bankasımdan soru çözüyorummo yüzden karekök gereksiz geliyor ya çok saçma soruları var bence

• Up

• Sıradışı analiz alabilirsin hepsi çözümlü zaten baka baka ilerlersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karekökün saçma sorusu yok ben mps 1i çözdüm gayette orta düzey sorulardı. 40 seansa da baktım şöyle bir kolaydı soruları bir karekök değil. Karekök bütün soru tiplerini verir. Sen kolay bir şey arıyorsan 40 seansı al.
  • Aga karekök 0 vat bende ama vakit kaybetmek istemiyorum şuan konuları bitirirken cok aşırıya kaçmış sorularıda vardı

• Karekök 0,0 değil cözümleri yok temeli olmayan biri yapamaz o soruları alakasız sorular var köşetaşıyla.

• Aga bende şey düşünüyorum elimdekileri bitiriyim ben sonra daha iyi soru bankaları alayım o aradada 0 ı çözeyim yazın filan

• karekök 0 var bende 40 seansı bilmiyorum ama karekök+ birey b üstünede kösb(unutmamak için birey b test çok az) tavsiye ederim.
  • uppp

• uppp

• Kardeşim o kadar kitabın hepsini bi anda çözmeye uğraşma. Bi tane çöz doğru düzgün çöz. 40 seans güzeldir.
  • Aga bende şey düşüniyorum 40 seans ve yanındaki soru banklarıı bitiririm üstünede orta düzey bir soru banksı alır kareköke hiç bulaşöadan devam ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.