Sözelciyim tamamen sözelciyim sayısala dair gram bir bilgim yok ve sevmiyorum.Geçen sene yerleştim hatta gittim okudum ama dayanamadım geri döndüm mezunum obp puanım yarıya düşecek bu yüzden sözeli ve dil1 full çeksem bile devlet kazanamıyorum saçma ama kazanmıyorum işte canım sistemim kazandırtmıyor bana.Puan olarak tutsa bile obp den dolayı sıralamam kötü olacak zaten neyse gel gelelim asıl konuya
Düzenli bir çalışma ile 2 ayda bütün sözel konuları bitirdim eksiksiz sıkıntısız bitti şükür Ancak uygun bir puan yapmam için ygs de sayısalada bakmam lazım bir kaç kitap aldım az önce internetten Elimden geldiğince bitirmeye çalışacağım. Biliyorum 2 ayda sayısalı sıfır olan birisinin bitirmesi imkansız biter belki ama tam anlamıyla kavramadan biter ama yinede soruyorum düzenli disiplinli bir çalışma ile sizce biter mi ? Çalışacağım konular Mat geo biyoloji belki fizik bakacağım Hangi konularına bakmam benim için daha verimli olur hangileri olmaz? Aslında evet konunun verimliliğiği vs olmaz ama yinede soruyorum
Gerçekten içimi döküyor gibi olacağım ama çaresizim iki ucu b*klu değnek durumundayım geçen sene özele gidip 1 ay sonra bırakınca ailem göndermiyor bende gitmek istemiyorum ama devlet kazanamıyorum obp kırıldığından sayısalım olmadığından ve hayatımı karartacak bir bölümede gitmek istemiyorum sırf askere erken yaşta gitmeyeyim diye veya açıktan da okumakta istemiyorum.İntihara kadar düşündüm kafayı yedim sıyırıcam artık.Sağım solum belli olmuyor bir gidiyorum pc toplamak için uğraşıyorum bir gidiyorum ygs lys kasıyorum kafayı yedim arkadaşlar kurtuluş yolu bulamaz oldum sözeli bitirince rahatlarım dedim ama puanlar ve sıralamar öyle demiyor. Belki birisi yol gösterir yardım eder diye yazdım buraya Uzun olup vaktinizi çaldığımdan özür dilerim imla kurallarına uymadığımdan dolayıda özür dilerim yanlış birşey dediysemde özür dilerim Allah'a Emanet olun.
Ne okumak istiyorsun ki?
Kennelmus
kullanıcısına yanıt
Saçma gelecek belki ama sayısalla ne alakası var diyeceksiniz hatta ama Mütercim Tercümanlık İngilizce veya İngilizce Öğretmenliği okumak istiyorum.