Şimdi Ara

Kardeşler Elektronik'in Yapmış Olduğu Ayıp!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buraya ürün gönderirken önceden arayınki detaylı bilgi alın sonra benim gibi pişman olmayın. Göndermeden önce takas yapmak i,stediğim ürübler için telefonla aradım net birşey söylemedi detaylı bilgi için 'ben size dönerim' dedi.
    Bende vakit kaybetmeyim diye ürünü hemen kargoladım 2 gün sonra yani bugün aradılar ve prince of persia oyununu takas yapmadıklarını söylediler. Sebebi ise ürünün yurt dışı fiyatı ucuzlamış. O yüzden ürünü takas yapmıyorlarmış Halbuki ürünü gönderdiğim günü ve ertesi günü PoP takas listesinde yer alıyordu. şimdide yer alıyormu bilmiyorum.

Sonuçta kargo ile oyun gönderiyorum. Ps3 cafe işlettiğimden ve birden fazla oyunu aynı anda gönderiyorum. her bir oyunuda kalkıp internetten ucuzmu değilmi diye bakamam. Oyun değiştirilmeden geri gelecek. TAbi olan benim kargo paralarına oldu. Ama yinede teşekkürlerimi ilettim. Bunca zmandır güzel alışverişte yaptım. fakat şu dakikadan itibaren kardeşler elektronik bu sistemle çok gitmez benim gibileride mahrum eder.

Saygılar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celduin -- 9 Ağustos 2010; 19:20:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Evvela s.aleykum.Bir sıkıntınız olmuş ama,bence bu kadar sert olmamanız gerekirdi .Sizde aynı benim gibi elemanlar ile çok sayıda alışveriş yapmışsınız anladığım kadarı ile.Ben kendi adıma;elemanlardan yardım ve güleryüzden başka birşey görmedim bugüne kadar.Sıkıntınızı tatlı dil ile beraber,elemanların direkt kendisi ile halletmek yerine,gemileri yakmak ve insanlarıda bu konuda dolduruşu getirmek ,sanki hoş olmamış üstad..Neyse.Elemanları sevdiğimi ve o kadarda fena adamlar olmadıklarını söylemeyi,üzerime borç bildim.Sizede kolay gelsin demekten başka bir seçeneğim yok.Hayırlı akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_snake -- 9 Ağustos 2010; 20:23:10 >
  • Ve aleyküm selam. Sıkıntım oldu doğru ama dükkandan alışveriş yapmayın demiyorum. Dükkandan alırken dikkatli olun diyorum . Benim yaptığım aslında sadece bir eleştiri. Sonuçta türkiye nin bir ucundan Kegames elemanlarına güvenerek paramızı ve kargomuzu hiç bir teminata gerek duymadan gönderiyoruz. Güveniyoruz. Emanet konusunda her zman güvenirim amma velakin bu konuda gerçekten haklı oldugum halde mağdur oldum. Ha 3-5 in lafını yapıyor değilim ama Benim g,ibi başkalırda mağdur olmasın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeşlerle bende çok sık alışveriş yapıyorum ama sıkıntı olduğu zaman bi şekilde gönlümü alıyorlar
    indirim yapıyorlar veya abi şu oyun geldi kısıtlı istiyormusun diye soruyorlar
    eh birde ps3 cafe işletiyorsanız her oyunun fiyatını araştırmalısınız tabi sonuçta ekmek kapınız

kardeşler güvenle alışveriş yapılacak yerlerden biridir
    ufak tefek problemler mutlaka heryerde olur önemli olan çözümü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.