Şimdi Ara

Kardeşimi sigara içerken yakaladım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaius Cladius Glaber

quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

Sen ister döv ister konuş herşey kafada bitiyor. Kardeşine içsende içmesemde umrumda değil ama içmek sana iyi gelmiyor düşüncesini gerçekten hissettirmen lazım. 2015'deyiz dayakla bişey halledemezsin herkes söylemiş zaten. Bende içiyordum ama zamanla ne oldu bilmiyorum tiksinmeye başladım. Kimsede birşey demedi birden sevmemeye başladım. Yinede oturup konuşman iyi olur pek bi derdi yoktur zevk için özentilik için içiyordur büyük ihtimal. Ama ona sigaranın çokda önemli birşey olmadığını, özenilmemesi gerektiğini öğretebildiğin gün o zaten içmez ben salak mıyım der. Kafada silmek önemli bence gerisi kendini zorlamaktır içmemek için. 1 gün içmezsin 2 gün içmezsin 3. Gün içersin. Çünkü sana hala cazip gelir. Bırak karşında içsin rahat olsun yasaklarsan daha çok içer. Bir süre sonra mantıksız olduğunu anlayacak seninde yardımınla. Sert olmak birşey değiştirmez emin ol kardeşim.

Ama ezelden beri arkadaş şeklinde kardeş değildim daha sert olmaya çalıştım dediklerinizin bir kısmı bana uyumsuz geliyor ama mantıklı olanın dedikleriniz olduğununda farkındayım

Kendini bir kez olsun mantıklı olan şey için değiştir, sertliği bırak. Olmazsa zaten kabadayı olmak zor değil. Biraz zaman tanı ömür boyuda içebilir çocuk şuan senin yada bi başkasının yapabileceği yanlışlar sonucunda

Kabadayı da değil hocam yok mafya

Çalışacağım.Sağolun

Lafın gelişi yav

İyi geceler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHayvanat

Ona bir sigara ver ve beraber yakın izle içişini yenimi başlamış anla ilk.

Sonra içerken öğüt vermeye başla
    Boyun uzamaz, gelişemezsin de Korkut.

Cildin çirkinleşir de,

O yaştakilerin en korktuğu şey bunlardır kızlar bakmaz sana de

Hocam ben içmiyorum yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: DARUNnars

Kendini onun yerine koy babana sölesen olay patlar kardeşine baskı kurarlar çocuk dertten daha cok icer ve senden nefret eder.Kendinuyar onu abilik yap nasıl abisin sen

Bacak kadar veledin ne derdi varmışta sigara içecekmiş?

Benim çocuğumun sigara içtiğini görsem harçlık vermeyi keserdim, evdeyse sadece yemek yiyip geri kalan her şey için çalışıp parasını kazanmasını söylerdim.
    Onun sigarası için mi çalışıyorum ben? Kendini zehirlerse zehirlesin ama bunu benim paramla yapamaz.

NOT: Turbonun babası değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 26 Ekim 2015; 1:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Kendini onun yerine koy babana sölesen olay patlar kardeşine baskı kurarlar çocuk dertten daha cok icer ve senden nefret eder.Kendinuyar onu abilik yap nasıl abisin sen

Benim çocuğumun sigara içtiğini görsem harçlık vermeyi keserdim, evdeyse sadece yemek yiyip geri kalan her şey için çalışıp parasını kazanmasını söylerdim.
    Onun sigarası için mi çalışıyorum ben? Kendini zehirlerse zehirlesin ama bunu benim paramla yapamaz.

Bence haklısınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Bence haklısınız

Bence dediğim şeyi babanla konuş.

Bunu uygularsanız muhtemelen sigarayı bırakacaktır. Telefonu mu bozuldu? Telefon almayın. Ayakkabısı mı yırtıldı? Kullanacağı ayakkabısı kalmayana dek ayakkabı almayın. Her şeyini kendi çalışıp almak zorunda kalsın sigara içtiği sürece.
    Bu sayede hem evde kavga gürültü ortamı olmaz, hemde kardeşinin üstüne aile baskısı yerine sorumluluk yüklemiş olursunuz. Yalnız baban olayı senden öğrendiğini kardeşine söylemesin, aranız açılmasın boş yere.

• Daha demin kardeşini intar ederken yakalamıştın şimdi sigara içerkenmi yakaladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.