Şimdi Ara

Kardeşim Neden Denemelerden Az Alıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu denemeden 380 alıyor bi türlü geçemedi.Takdirle bitirdi ilk dönemi ama denemelerde hiç başarılı değil

• dikkatsizlik olabilir cogu soru dikkat istiyor
  • Ailecek var hocam
  • Benim kardeşimin durumu daha kötü. Şimdi bir anodolu lisesi vardı benim zamanımda birde meslek ve düz liseler vardı. Şimdi nr oldu bilgim yok beni biraz aydınlatın + denemelerde falan kötü hiç bir yer tutmassa hangi liseye gidece eskiden düz liselere alırlardı şimdi her lise puanla alıyor nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larrydavid13 -- 21 Kasım 2016; 1:15:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Benim kardeşimin durumu daha kötü. Şimdi bir anodolu lisesi vardı benim zamanımda birde meslek ve düz liseler vardı. Şimdi nr oldu bilgim yok beni biraz aydınlatın + denemelerde falan kötü hiç bir yer tutmassa hangi liseye gidece eskiden düz liselere alırlardı şimdi her lise puanla alıyor nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim.

Artık öğrenci OYP'si ile hicbir liseye yerleşemezse onu en yakın meslek lisesine kayıt ediyor MEB.
  • konulara çalışsın hocam bende gecen yıl girmeden denemelerden 440 felan alıyordum sbsden 462 aldım genelde sbs cok daha kolay oluyor ama dikkatli olması gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.