Şimdi Ara

Kardeşim için bisiklet aldım ama -_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LINK teki bisikleti aldım, kardeşimin boyu 1.60 kilosu 65 çok mu büyük olur ? Sanırım bana bile büyük boy 1.78 kilo 84

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Merhabalar,
    LINK teki bisikleti aldım, kardeşimin boyu 1.60 kilosu 65 çok mu büyük olur ? Sanırım bana bile büyük boy 1.78 kilo 84

Teşekkürler

kadrosu 16" ise sorun olmaz, 18" ise biraz zorluk çekebilir binerken. 1.78 boy için yaklaşık en az 20" civarı bi kadro olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

quote:

Merhabalar,

Teşekkürler

kadrosu 16" ise sorun olmaz, 18" ise biraz zorluk çekebilir binerken. 1.78 boy için yaklaşık en az 20" civarı bi kadro olması lazım

Yanlış hatırlamıyorsam 19" ti ve 1.60 boyundaki biri kesinlikle 19" bisiklete binemez. 16" e bile binemez. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

quote:

Merhabalar,

Teşekkürler

Yanlış hatırlamıyorsam 19" ti ve 1.60 boyundaki biri kesinlikle 19" bisiklete binemez. 16" e bile binemez. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

ben bizzat kendi tecrübe mi söylüyorum. sitelerdeki söylenenleri değil. 1.55 boyla 16" kadrolu 26" MTB sorunsuz kullanılıyor. kaldıki 160 boyla rahat kullanılır. sadece yokuş çıkarken biraz zorluk yaşayabilir

• Cevaplar için teşekkürler
    Siparişi iptal ettirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.