Şimdi Ara

Kardeşim Doğu'ya Gitti Çok Mutsuzum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene kardeşim öğretmenlikte ilk senesinde Şırnak İdil'i kazandı ve bugün babamla gittiler ev çok yalnız kaldı bir kardeşim daha var o da oturduğumuz şehirde üniversite okuyor.Ben ne yapacağım ya babam ev sana emanet dedi uzun bir sürede orada kalacaklar 15 tatile kadar. ben 17 yaşındayım mayıs nisan gibidir YGS-LYS çalışıyorum onlara ayrı üzül eve ayrı üzül canım çok sıkkın.

• Ağır Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN 17 YAŞINDA BABAMI DEFNETTİM GETİRME BENİ ORAYA ALMIYIM AKLINI

• quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

BEN 17 YAŞINDA BABAMI DEFNETTİM GETİRME BENİ ORAYA ALMIYIM AKLINI

Yazdıklarımı anlamadın herhalde benim korkumda o zaten
  • Her insan kaderini yaşar kardeşim. Buna engel olamazsın. Şırnak diye korkuyorsun merak etme. Ben Şırnakta yaşadım. Sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Babür

Her insan kaderini yaşar kardeşim. Buna engel olamazsın. Şırnak diye korkuyorsun merak etme. Ben Şırnakta yaşadım. Sıkıntı olmaz.

Haklısınız kadere engel yok ama insan üzülüyor oralarda ne olacağı belli değil daha haftalar önce gidiş güzergahında Mardin de yolda bomba patlamıştı ve çok şehit vermiştik.Zaten İdil de 2 yıl önce bir akrabamız matematik öğretmenliği yapmıştı anlattı işte orasının nasıl olduğunu kısaca anlattıkları oranın toprağı aşırı kayaçlıymış,talı yani yerde ot yokmuş,insanları öğretmenlere diğer memurlara karşı çok misafirpervermiş,çok çocuklu aileler meşhurmuş sokakta her kadının elinde bebek arabası varmış buraya kadar iyi ama sakın yanlış anlama oralımısın bilmiyorum amahalkın nerdeyse çoğu hatta hepsi terör örgütünü destekliyormuş orda siyasetin S'sinden bahsetmeyin dediler ve birde dinlerine çok bağlıymışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhabax -- 28 Eylül 2015; 19:48:32 >

• quote:

Csb + duygu sömürüsü yapan liseli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

quote:

Csb + duygu sömürüsü yapan liseli

başına gelirse anlarsın duyguyu kardeşim

• O da bir şey mi küçüktüm 5-6 yaşlarındaydım kardeşim 2 günlüktü babam göreve gitmişti 6-7 ay gelmemişti 2 sene böyleydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.