Şimdi Ara

kardeş kazığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar temmuz gibi bu başlığı açtım pek bişey değişmiş değil doğrusu hala mal gibi yaşıyorum artık gözümün önünde kamera açıyolar veya konuşuyolar bana tabi hala koyuyo içki yüzünden ailemle kavga ettim içkiden başka şeylere kaydım ama içkiyi falan herşeyi artık bıraktım olacak gibi değil 1 yazı içerek geçirdim neyse 2siylede konuşuyorum mert zaten burda görüşüyoruz falanda ayça istanbulda faceden konuşuyoruz işte pek sık olmasada benim içimde hala ufak bi onu kazanma ihtimalim var gibi geliyor belkide kendi kuruntularımdır kim bilir.. Bu yüzden değişmeye çalışıyorum gerek sevmediği huylarımı gerekse dış görünüşümü huylarımı düzelltim sayılır geriye kaldı dış görünüş bunun için zayıflamam lazım biraz bi 10-15 kilo falan fitness'ada başladım önümüzdeki yaza kadar adam akılli bi vücut çıkar diye umut ediyorum belki onu bu şekilde kazanırım diyorum sizce bi şansım var mı ? Belki çoğunuz bu çocuk kafayı yemiş diceksiniz ama artık dünya s*kimde değil mal mal yaşıyorum işte..

• paran varmı paran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

paran varmı paran

Herşey paramı ?
  • Yas kac ayrica b*ku yemisin o cocuguda dov gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Yas kac ayrica b*ku yemisin o cocuguda dov gitsin

Yaş 17 kardeşim Neden b*ku yedim ? Ve artık geç kaldık 4 ay bugün onlar başlayalı sebep ne olabilir ki artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.