Şimdi Ara

Karbon fiber sağlığa zararlı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette şu konuyu gördüm ingilizcesi iyi olan arkadas varsa merak ettim saglıga bir zararı var mıdır? Bende suan karbon fiber kullanıyorumda...

http://forums.watchuseek.com/f20/carbon-fiber-health-risk-151712.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 8 Nisan 2012; 20:22:21 >

• Farelerle alakalı bir araştırma yapılmış ve karbon fiberin bazı türleri galibe asbest etkisi yaratmış. Fakat oradaki konuyu açan arkadaşın endişesi saat kordonunda kullanılan karbonfiberin vücuda temasıyla bir sorun oluşturup oluşturmadığı. Yorumcuların da söylediği bu kullandığımız kordonlarda gerçek karbonfiber olmadığı yönünde. Ayrıca da büyük miktarlar olmadığı için tehlike oluşturmadığını söylüyorlar. Siz arka koruma için kullandığınız karbonfiberden bahsediyorsanız o zaten sadece karbonfiber görünümlü etiket diyebiliriz. Öyle vücuda zarar verecek bir malzeme olduğunu sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosem19 -- 8 Nisan 2012; 20:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Farelerle alakalı bir araştırma yapılmış ve karbon fiberin bazı türleri galibe asbest etkisi yaratmış. Fakat oradaki konuyu açan arkadaşın endişesi saat kordonunda kullanılan karbonfiberin vücuda temasıyla bir sorun oluşturup oluşturmadığı. Yorumcuların da söylediği bu kullandığımız kordonlarda gerçek karbonfiber olmadığı yönünde. Ayrıca da büyük miktarlar olmadığı için tehlike oluşturmadığını söylüyorlar. Siz arka koruma için kullandığınız karbonfiberden bahsediyorsanız o zaten sadece karbonfiber görünümlü etiket diyebiliriz. Öyle vücuda zarar verecek bir malzeme olduğunu sanmam.

Evet ondan bahsediyordum teşekkür ederim
  • Birçok sitede rastladım karbon fiber hakkında İngilizce olarak başka bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UV Işık Sağlığa Zararlımı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.