Şimdi Ara

Karavanda cep telefonundaki vodafone tv yi normal tv ye aktarmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Naçizane bir karavan yaptım..Ama uydu anteni koyacak yerim yok.Cep telefonuma vodafone tv aboneliği alsam.. Ve gittiğim yerde vodafonun çektiğini varsaysak.. cepteki görüntü ve sesi tv ye nasıl aktarabilirim?

    Şöyle birşey buldum ama ayrıca evdeki wireless i kullanıyor diye anladım 1 2 inceleme seyredince.. Karavanda wireless olsa zaten açar bakarız heryere. 

    www.vatanbilgisayar.com
    Sl-W10 Kablosuz Hdmı Görüntü Ve Ses Aktarıcı- (beyaz) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/sl-w10-kablosuz-hdmi-goruntu-ve-ses-aktarici-beyaz.html#urun-ozellikleri


    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..








  • Bazi telefonlarin hdmi kablosu ve destegi oluyor bu sayede telefonun sarj yerine baglaniyor diger uc hdmi ile tv ye baglaniyor bu sayede izliyorsun.2.olarak onun disinda modem olmali ekrana yansitma ozelligini kullanmak icin ama karavanda dedigin gbi internet modem olsa zaten vf tv ye ihtiyac duymazsin.Bir digeride denemedim ama denemek sana kalmis.Belki olur.Android box alip karavandaki tv ye baglayip vf tv uygulamasini indirip.Cep telefonundan hotspot acip tv box da vf tv ye bilgilerinle giris yaptiginda girer izlersin ama tabi normalde vf tv de kota olayi yok Bu paylasimda acaba kotani yermi yemezmi esas sknti o.denemeden bilemeyiz benim aklima gelenler bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ya da Samsung MHL destekli eski telefonlarını kullanabilirsiniz. Tabi bir de MHL kabloya ihtiyacınız olacaktır. Uzun süredir Sony Xperia Z5 ve Samsung MHL kablo ile bu şekilde tv'ye görüntü aktarıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.