Şimdi Ara

Kararsızlıklar...Oyun bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: easygamee

islemci inventus da 1100 tl, ekran kartını 2000 e alicam vatandan.
    ssd düşünmüyorum, sonradan gereksinim duyarsam eklerim, bir sorun olur mu ? ssd ram gibi takılabiliyor değil mi hiçbir sıkıntı olmadan

Ssd siz olmaz
    Sayet eski pc var ve ondan kalma parcalar varsa harddisk/kasa kullanayim ekstra masraf olmasin dersen ssd sonra alırsın
    120gb 130-160tl/
    240gb 180-220tl
    Hdd alacaksaniz 1tb yavas ama kapasitesi yuksek 130-160tl ama ben hiz derim pc cabuk acilsin kopyalama silme hizli olsun dersen ssd al dosyalar cok olur dersen usb 3 bağlantılı 1tb veya 500gb taşınabilir disk alirsin film klip vb icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 6 Ağustos 2016; 22:30:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    neden ssdsiz olmaz açıklar mısınız?
    ssd sonradan eklendiğinde, hani disk C D gibi F falan olarak görülüyor sanırım
    o kasa full metal yarısı yok zaten, cd sürücüsü ayrı bozuk şeyi ayrı bozuk ugrasmak istemiyorum, laptop kullanıyorum
  • Google amcaya nexen ssd duye sorsaniz onlarca sitede cevap var forumda da sorulmus

#Avantajları:
    - Hızlı başlangıç.
    - Hızlı veri erişimi.
    - Hareketli parça olmadığı için sessiz çalışma şekli.
    - Az enerji tüketimi ve az ısınma.
    - Hareketli parçalar olmadığı için daha fazla mekanik dayanıklılık.
    - Normal harddiske göre daha az yer kaplama.
    - Yazma ve okumada daha az hata.

SSD'ler Geleneksel Sabit Diskleri Tarihe Gömecek!

* Veriye Çok Hızlı Erişim: Plakalı sabit disklerden farklı olarak SSD disklerde bir veriye ulaşmak için disk plakasının o noktaya gelmesini beklemeniz gerekmez, bu sayede disk üzerinde pek çok farklı nokta ya dağılmış olan verilere çok yüksek hızda ulaşabilirsiniz. İşletim sistemleri dahil pek çok uygulama düşük gecikmeli arama ve okuma zamanları sayesinde geleneksel disklerden çok daha hızlı açılır ve yükleme zamanları önemli ölçüde kısalır. Ortalama erişim süresi mekanik plakalı disklerde 12-14ms arasında iken bu süre SSD'de 0.1ms'nin bile altındadır.
    * Veriler Ömür Boyu Saklanabilir: SSD'lerin tahmini kullanım ömrü 2 milyon saattir. Bu tam 230 yıla denk gelmektedir. Geleneksel sabit diskler en fazla 10 yıla kadar dayanabilirken, SSD'ler sayesinde verilerinizi ömür boyu saklayabilirsiniz.
    * Yüksek Güvenilirlik: SSD diskler mekanik hiçbir parça içermediğinden sarsıntı ve çarpmalara karşı çok daha dayanıklıdır. Üstelik yüksek nem, ısı ve basınç gibi geleneksel sabit disklerin çalışmasını engelleyen pek çok durumda SSD diskler çalışmaya devam edebilir.1500G'lik şoka dayanım kapasitesi olan SSD ürünleri sağlam koruması sayesinde ısı ve nem gibi dış etkenlere karşı da yüksek ölçüde dayanıklıdır.
    * Sessizlik, Hafiflik ve Düşük Güç Tüketimi: SSD diskler mekanik parça içermediğinden sıfır ses ile çalışırlar, ayrıca geleneksel disklerden daha hafiftirler ve daha düşük oranda güç harcarlar.

#Dezavantajları:
    - Pahalılar.
    - Normal harddisklere göre kapasiteleri az
    Devamida var "ssd almak için 10sebep..." onuda siz bulup okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 7 Ağustos 2016; 5:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz özellikler hakkında zaten birçok video izledim, ben bilgisayarı 80% oyun için alıyorum, o yüzden ssd ihtiyacım oldugunu düşünmüyorum, oyun verilerini zaten ssdye yüklemek oldukça zor ve pahalı olur, ssd teknolojisi yakında gelişir umarak tek sorunum şuan monitor oluyor.
  • daha çok oyunculardan cevap bekliyorum bu saatten sonra, yarın bilgisayarı alıyorum. monitorde kararsızım, sizce bu ekran kartı için gerçekten hangi monitoru almam gerekli, monitor fps de çok etkiler mi, 1 ms ile 5 ms arasında hissedilir bir fark var mı ? hz farkını videolardan görmeye .alıştım ama izlediğim ekranda hz olarak düşük oldugu için pek yardımcı olabilceğini düşünmüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.