Şimdi Ara

kararsızım arkadaşlar yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aklıma takılan bazı konular var onları sizlere paylaşmak istedim ben inşaat mühendisliğinde okumaktaydım 1 ay once dondurdum ve tekrar sınava hazırlanıyorum ama yetiştiremem diye tedirginim ve aslında bilgisayar mühendisliği istiyodum ama sonradan tercihleri değiiştirdim ama şimdi pişmanım değiştirdim diye arkadaslar şimdi sınava hazırlanmaya devam etmelimiyim yoksa merkezi yerleştirme puanıyla bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.ahmet -- 12 Ocak 2016; 20:13:25 >

• tabii ki merkezi puanla geçişi denemelisiniz.OBP'nin kırılacağından yani yarıya düşeceğinden umarım haberiniz vardır.Bu sizi çok arkadalara atar maalesef.Bahar döneminde birçok okul kontenjan açıyor isterseniz bir bakın derim
  • anladım haberim var hocam ama ailem diyorki kaldın bu sene zaten çalış daha iyi yere git diye bende kararsızım yine dershaneye gidecem ya başaramam diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.ahmet

anladım haberim var hocam ama ailem diyorki kaldın bu sene zaten çalış daha iyi yere git diye bende kararsızım yine dershaneye gidecem ya başaramam diye korkuyorum

Anladım hocam.Tabii ki daha iyi yere gitmek için elinizden geleni yapın o zaman.Mühendislikte bana göre okul çok önemlidir.Tabii ki iş sonradan sizde bitecek ama iyi üniversitelerden mezun olanların daha avantajlı olduğu inkar edilemez bir gerçek.Ama kendinize güvenin.Hatta aileniz izin verir,sizinde bu psikolojiyi kaldırma gücünüz varsa 1 sene bile bekleyip seneye çok daha iyi bir yere gidebilirsiniz.Sakın bir senem,iki senem kaydı gitti diye düşünmeyin yoksa kafayı yakarsınız hocam :).Şimdi vereceğiniz kararlar unutmayın ki hayatınız geri kalan en az 25-30 senesini etkileyecek.

• Anladım hocam çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.