Kullanmış oldugum nokia 5800dan sıkılmıştım ki lcd arızalandı ve kullanamaz hale geldim. bi arkadaşıma sordum garantiye girer mi diye. 150 200 tl ister servis ona dedi.
ben de madem öle adam gibi bi telefon almanın vakti geldi dedim ve iphone a yöneldim.
şimdi kafamda birkaç soru var.
1 3gs mi alayım yoksa 4 mü. aralarındaki farklılıklar neler. iphone 4ün 3gsye göre avantajları neler. 2 ayrıca da en önemli kısım geliyor. ikinci el olarak güvenilir nasıl alabilirim. unlockmuş jbmiş bunlar benim uzak oldugum noktalar. nelere dikkat edecegim alırken? 3 bana 8gb modeller yeterli olur diye düşünüyorum. fiyatlar ortalama nedir ne değildir. garantili garantisiz olarak da bilgilendirirseniz çok çok sevinirim.
şu an en yakın olarak 3gs duruyor benim için fiyat olarak 600 tl civarlarına bulunabiliniyor sanırım yanlışmıyım?
1 3gs mi alayım yoksa 4 mü. aralarındaki farklılıklar neler. iphone 4ün 3gsye göre avantajları neler. 2 ayrıca da en önemli kısım geliyor. ikinci el olarak güvenilir nasıl alabilirim. unlockmuş jbmiş bunlar benim uzak oldugum noktalar. nelere dikkat edecegim alırken? 3 bana 8gb modeller yeterli olur diye düşünüyorum. fiyatlar ortalama nedir ne değildir. garantili garantisiz olarak da bilgilendirirseniz çok çok sevinirim.
1.ci soru çok genel olmuş,bütçeyi belirtmemişsiniz. 1700 2000 arası bütçeniz olduğunu varsayarsam gidipte 3gs alın demem tabiki. aralarında işlemcisinden ekranına kadar farklar var.fark yok değil,şimdi hepsini yazamam.sıfır alacaksan ip4 al,ikinci el alacaksan 3gs al derim. ama 600 lira 3gs için bulursun, 900 1000 verirsen ikinci el ip4 te bulabilirsin 1100 -1200 e simkilitli iphone4 sıfırda bulabilirsin.
2.ci el olarak güvenilir forumdan bakabilirsin referansı bol olanlara yönel,elektronik cihaz bu şansa bakıyor,sıfırda alsan 2 gün sonra arıza verebilir,ikinci elde. ama ikinci elde pek güvenmem ben kolay kolay.
3gs yi 500e 600e alırsın ikinci el. sıfırı 1000 civarı iphone 4 garantili tr 1650den başlar 2500e kadar. yurtdışı simfree ,pasaport kayıt ettir tak çalıştır. 1300 1400 civarı bulursun. yurtdışı simkilitli. hem pasaport kayıt edeceksin,hemde gevey gibi aparatlar ile kıracaksın cihazı. 1100 gibi bir rakama bulursun.