Şimdi Ara

Kararsız kaldım Lütfen Yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ttnet Adsl taahüttümüz Ekim ayında bitiyor ve bu arada Binaya Superonline Fiber altyapısı döşendi. Superonline sitesinden baktığımda en uygun 24 mb/100 akn 69 tl gözüküyor bizim için fakat akn sonrası 8 mbye düşmesi can yakıcı resmen. Vodafone fibermax aradım ortak altyapı kullanıyoruz dedi. Vodafone fibermax tarifleri çok daha uygun 50 mb/50 gb akn bize yeter diye düşünüyorum çünkü zaten akn sonrası 16’ya düşüyor hız, yeter bize. Fakat gelin görün ki Vodafone hakkında yapılan yorumların yüzde 90’ı sakın almayın şeklinde. Herşeyi geçtim stabil şekilde 16 mb hız verse razıyım aslında. Önemli olan stabil olması. Ha bu arada belirteyim Samsun/Atakum ikamet etmekteyim. Siz ne dersiniz sizce çok mu kötü Vodafone fiber ??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok iyi diyen de var, kötü diyen de. Şahsen ben 1 ocak 2018'e kadar beklerdim çünkü Superonline'ın tarifeleri yenilenecek belki yüksek hızlı paketlerini sunarlar tekrar.
  • vodafone al derim fiyatları cok cazip
  • ttnet dsl i TürkNet e taşı derim. İstersen referans davet kodunu özelden gönderirim 1 ay ücretsiz (ikimizde) kullanabilirsin memnun kalmaz isen tahaddüt olmadığı için de iptal edersin. yılbaşında çıkacak olan Sol tarifelerine bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.